Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 02.10.2014.
11:30
D. Đorđević - Vesti A

Dijasporcu metak u srce

Nakon kratke rasprave posle sudara, Srđan A. (44) iz sela Žitorađe kod Vladičinog Hana, ubio je metkom iz pištolja Ljubišu N. (53) iz sela Oraovica kod Leskovca, inače povratnika iz Francuske. Ubistvu je prethodila kratka rasprava nakon saobraćajne nezgode.

Psovke izazvale tragediju: Policija obavlja uviđaj
 

Kako "Vesti" saznaju, juče oko 11 i 15 sati u blizini kafane 79 u Ranutovcu kod Vranja, sudarili su se reno klio, francuskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Ljubiša N. i jugo florida, registarskih oznaka iz Vranja, kojim je upravljao Srđan A. Šteta prilikom udesa je bila vrlo mala, manja od 1.000 dinara, odnosno oko devet evra.

Povratnik iz Francuske


Ubijeni Ljubiša N. iz Oraovice kod Leskovca je vlasnik firme u ovom mestu. Vraćao se poslovno iz Vranja kući. On je dugo vremena radio u Francuskoj, a onda odlučio da se vrati iz dijaspore u rodni kraj. Po povratku je rešio da se bavi privatnim poslom u svom selu i otvorio firmu.
 

Nakon sudara počela je žestoka svađa, začinjena psovkama, tokom koje je Srđan A. koji je u vozilu bio sa suprugom i dvoje dece, izašao iz automobila i iz pištolja pucao direktno u nesrećnog dijasporca. Onda je bacio pištolj i sačekao policiju.


Kako "Vesti" nezvanično saznaju u policiji, Srđan A. bio je "kratkog fitilja", pošto je nezaposlen i sa porodicom živeo u teškom materijalnom stanju.


- Radi se o čoveku koji slabo čuje i nerazgovetno priča. Morate da ga pažljivo slušate kako biste ga razumeli. Slovi za vrlo nervoznu osobu i lako dolazi u konflikt. Iz sela je krenuo za Vranje, gde je poveo decu kod lekara. Lekari iz bolnice u Vladičinom Hanu uputili su ih za Vranje, što je pretpostavljamo još više pojačalo nervozu. Kada smo došli na mesto ubistva, Srđan je stajao pored automobila bled, žut u licu i zureći u jednu tačku. Delovao je izbezumljeno. Njegova žena je doživela stres i nije mogla da dođe sebi dok su deca plakala. Kako smo do sada videli, Ljubiša je ubijen sa jednim metkom koji ga je pogodio u srce i izdahnuo je odmah - kažu za "Vesti" izvori iz istrage.


Kako saznajemo ubica je posedovao dozvolu za nošenje oružja.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 02.10.2014. 11:42
"Radi se o čoveku koji slabo čuje i nerazgovetno priča. Morate da ga pažljivo slušate kako biste ga razumeli. Slovi za vrlo nervoznu osobu i lako dolazi u konflikt. Srđan A. bio je "kratkog fitilja", pošto je nezaposlen i sa porodicom živeo u teškom materijalnom stanju". -------- REZIME: malo retardirana, siromašana i konfliktna osoba, IMA ORUŽJE sa DOZVOLOM. ---- Siromah koji ima para za kupovinu oružja!!?? Onaj ko je njemu dao dozvolu za oružje trebao bi biti osuđen zajedno sa njim na istu kaznu.
Četvrtak 02.10.2014. 12:02
Srbija je puna psihopata,na svakom koraku ih mozete sresti,uspred saltera u opstini,ispred saltera u SUP-u,ispred kasa u prodavnicama,uspred saltera u posti,na ulici,u kaficima....narod smo koji ne zna za red i disciplinu,i sve volimo da resavamo pesnicama i pistoljem. AGRESIVNOST,NEKULTURA I BAHATOST na svakom koraku.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online