Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 18.10.2014.
14:04
blic.rs/I.M. A

Crna Jasmina iz Rakovice ubija svoje ljubavnike

Jasmina Cvetković (37) je šest godina bila u zatvoru zbog ubistva Aleksandra Paunovića (22), zvanog Mali Paun, a juče (17. oktobar) uhapšena je, jer je ubila Milana Tomovića (38).

Šest godina bila u zatvoru zbog ubistva Aleksandra Paunovića (22), zvanog Mali Paun. Ponovo je uhapšena je, jer je ubila Milana Tomovića (38) (Foto: Ilustracija)
 

Devojka-ubica je na slobodi više od sedam godina, a pre odlaska u zatvor promenila je prezime Antonijević u Cvetković. Ona je, međutim, juče ponovo uhapšena zbog sumnje da je do smrti ubadala nožem svog momka Tomovića.

Novo ubistvo se dogodilo pre dve noći oko 22.30 sati u Ulici Nikole Marakovića 27 na Miljakovcu. Stan je u vlasništvu Tomovićevog prijatelja Vladimira Petrovića, kod koga je ljubavni par bio u gostima.

Komšije tvrde da su njih dvoje često posećivali Petrovića i da su svakodnevno sedeli u parku ispred zgrade.

 

Hteo da je ostavi

Kao mogući motiv ubistva Tomovića spominje se i to što je on navodno želeo da ostavi Jasminu. Slična priča bila je aktuelna i kada je bila optužena za ubistvo Paunovića iako se tada pred sudom branila da ju je Paunović tukao i zlostavljao.

Zločinu je prethodila žustra svađa, a komšije navode da se galama čula još od ranih večernjih sati.

- Tomović živi u zgradi pored naše, a po naselju se pričalo da je imao problema sa drogom. Sa devojkom se glasno svađao i na ulici, zbog čega su ih svi u kraju znali - ispričala je jedna komšinica. Ona dodaje da je galama kulminirala oko 22 sata.

- U jednom trenutku sam čula da se razbija staklo, a potom ženski glas koji lupa na vrata i viče: "Pusti me da izađem". Sve to je trajalo nekoliko minuta, a potom se sve naglo utišalo. Nedugo zatim začule su se sirene i sa prozora sam videla policiju kako ulazi u zgradu - objašnjava komšinica.

Zgradom se tada pročulo da je Tomović izboden nožem, a Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt. Petrović, u čijem se stanu dogodilo ubistvo, ispričao je policiji da je Cvetkovićeva nasrnula nožem na žrtvu, a da je svemu prethodila celovečernja svađa.

Tragovi krvi bili su vidljivi u celom stanu, a najviše u hodniku pred ulaznim vratima, gde je Tomović izdahnuo.

Cvetkovićeva je nakon ubistva pozvala policiju, a potom pobegla iz stana.

Uhapšena je nekoliko sati kasnije u kući rođaka u naselju Vranić, u okolini Beograda.

- Brat i otac su mu potreseni, nemojte da ih uznemiravate. Nije zaslužio da ovako završi. Znali smo da se ona ponekad ponaša veoma čudno, pričalo se i da je bila u zatvoru. Ali niko nije mogao da pomisli da će se njihova priča ovako završiti - rekli su okupljeni Tomovićevi prijatelji.

Žrtva nasilja

Jasmina je osuđena zbog ubistva verenika Aleksandra Paunovića (22), u koga je pucala pištoljem u njegovom stanu na Crvenom krstu, u martu 2000. Tvrdila je da je zločin počinila u samoodbrani jer je bila žrtva nasilja. Paunović je postao poznat još sa 14 godina kada je ubio vođu zvezdarskog klana i jednog od vodećih narko-dilera Dejana Marjanovića Šabana (23).

POVEZANE VESTI

Subota 18.10.2014. 14:39
Momci, pazite koga ostavljate!
Subota 18.10.2014. 22:50
Sećam se ja i tog prethodnog ubistva. I umesto da bude osuđena na 30 godina minimum ona je već posle 6 godina izašla iz zatvora. Tomović je žrtva našeg nakaradnog pravosuđa. Nadajmo se da je neće pustiti ponovo za 6 godina.
Subota 18.10.2014. 23:27
bolestan um i los zakon.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online