Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 21.10.2014.
09:25
D. N. P. A

Albanci Mevlina živog spalili

U Gornjem Sebečevu kod Novog Pazara sahranjen je Mevlin Ajdinović (24), koji je ubijen verovatno 12. oktobra ove godine u okolini Obilića na Kosovu i Metohiji.

Tek nakon nekoliko dana KPS i Euleks su dobili informaciju da su osumnjičeni viđani na brdu iznad Obilića

Prema informacijama Euleksa, Mevlin je ubijen, a dve osobe za koje se sumnja da su ga ubile su uhapšene. Reč je o stravičnom zločinu. Nesrećni mladić je najpre tupim predmetima onesvešćen, potom zapaljen, a onda zakopan na brdu iznad Obilića gde je pronađeno telo u ranama i fazi raspadanja.

Brane se ćutanjem

Uhapšena devojka, njen brat i drug pritvoreni su i brane se ćutanjem. Advokat devojke i njenog brata Asdren Hodža izjavio je da još ne zna da li će oni progovoriti. On se nada da će bar devojka koja je puno volela Mevlina i kojoj je rodbina branila da se viđa sa njim, ipak progovoriti.

Porodica ubijenog zna da je Mevlin imao maloletnu devojku, Albanku iz Obilića, sa kojom je već dugo bio u vezi. Svakodnevno su se čuli telefonom, dopisivali mejlovima, a Mevlin je zbog nje bar po dva puta nedeljno išao u Obilić.


- Otišao je 10. oktobra i više se nije vratio, na telefon se nije javljao. Odmah smo obavestili Euleks policiju i ukazali im na njegovu vezu sa nama nepoznatom Albankom. Znali smo i da se njena porodica protivi njihovoj vezi. Ona je brzo pronađena, privedena je i dugo saslušavana, ali je samo ćutala. U njenom telefonu i kompjuteru nije bilo kontakata sa Mevlinom - kaže brat ubijenog.


Međutim, kada je Kosovska policija iz Telekoma dobila listinge videlo se da su Albanka i Novopazarac intenzivno komunicirali, a da je ona iz svog telefona i kompjutera izbrisala sve kontakte sa njim. Odmah su privedeni njen brat i drug koji su tvrdili da ne poznaju nikoga iz Novog Pazara, pa nije bilo dokaza za hapšenje.


Tek nakon nekoliko dana KPS i Euleks su dobili informaciju da su osumnjičeni viđani na brdu iznad Obilića. Pretraživanjem terena pronađeno je mesto gde je Mevlin zakopan. Urađena je i obdukcija u Prištini i očekuju informacije kako je ubijen i konačan izveštaj da li je živ zapaljen. Ostaje i pitanje da li je njegova devojka znala za zločin i da li je učestvovala u ubistvu.

POVEZANE VESTI

Utorak 21.10.2014. 09:34
Koje su to životinje...
Utorak 21.10.2014. 10:02
Jel pre par meseci u Nemackoj Hrvat , ubio Srbina, zato sto se zabaljao sa njegovom sestrom . Znaci ima jos takvih naroda , pa usli su i u navijacke pesme , kao prava Braca. Hrvati i oni mrtva trka.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online