Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 30.10.2014.
15:42
Blic A

Nišlijka pozivala muškarce na seks pa ih s mužem pljačkala

Niška policija uhapsila je D. D. (33) i njegovu nevenčanu suprugu M. Z. (22), oboje iz Niša, zbog sumnje da su opljačkali dvojicu muškaraca iz okoline Niša i Leksovca koje su na prevaru namamili u svoju kuću.

Nišlijka je zajedno sa nevenčanim suprugom pretila žrtvama

Žrtve je, kako se sumnja, navlačila M. Z., nudeći im seks, ali bi im švaleracija presela kada bi se iz druge sobe neočekivano pojavljivao D. D. sa noževima u rukama!

- Oštećeni iz okoline Leksovca dobio je 17. oktobra SMS poruku kojom mu M. Z. nudi seks, navodeći da je dobila broj od njegovog poznaninka. Kada je ušao u navedenu kuću, M. Z. je zaključala vrata. On je seo u fotelju i taman kada je „radnja“ trebalo da počne, iz druge sobe se pojavio D. D, njen nevenčani suprug. Počeo je da viče: „Došao si da mi je..š ženu, jel ti znaš da je to moja žena" - kaže za Blic izvor blizak istrazi.

Čovek se našao u čudu kada su oboje uzeli po dva noža u ruke i krenuli da mu prete.

- Osumnjičeni su ga tukli dok je sedeo u fotelji, preteći nožem da će zaklati i njega i njegovu porodicu ako im ne da novac. D. D. se dodatno iznervirao kada je video da čovek kod sebe ima samo 3.200 dinara. Vikao je na njega: „Pa, je l' si sa toliko novca mislio da je**š“. Suočen sa ozbiljnim pretnjama, čovek je priznao da u kolima ima torbicu sa 12.500 dinara i mobilnim telefonom „LG“. Oni se sumnjiče da su ga držali sat vremena u kući nakon čega su pristali da ga puste - kaže naš sagovornik.

Zapretili su mu da će ga ubiti ako ih prijavi, ali je on to ipak učinio posle deset dana, strahujući za bezbednost. Policija je utvrdila da postoji još jedan oštećeni iz okoline Niša.


Nije mu bila sumnjiva ponuda

- On je dva puta već bio sa M. Z. ranije, ali ne u toj kući, pa mu nije bila sumnjiva njena ponuda 19. oktobra da kupi dve litre piva i dođe kod nje u Niš. Kada je ušao u kuću, po istom scenariju se pojavio D. D. sa noževima. Pretili su mu da će ga voditi na Bubanj da mu iskopaju grob, da će mu poslati kriminalce ako im ne da novac.

On kod sebe nije imao para, pa su uzeli „samsung“ telefon. Poveli su ga kolima da, navodno, pozajmi pare od prijatelja, ali se setio da ima sakrivenih 5.000 dinara u vozilu koje im je dao, uz obećanje da će doneti još. Oni su iz kola pobegli pravo u kladionicu - dodaje naš sagovornik.

Pošto su nastavili da mu šalju poruke da im donese ostatak novca, ili će ga „voditi na Bubanj“, ogovorio im je da će ih prijaviti policiji, nakon čega su uznemiravanja prestala. Policija je pretresom kuće pronašla "LG" telefon, a osumnjičeni su zadržani do 48 časova zbog sumnje da su izvršili razbojništvo i protivpravno lišavanje slobode, nakon čega će biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu u Nišu.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online