Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 24.11.2014.
11:59
blic.rs/M.L. A

Mladić tukao (nepoznatu) ženu pred decom

"Udarao me je gde je stigao dok su moja deca sve to gledala, vrištala i plakala. Njihovi krici odzvanjaju mi u glavi svake noći kad legnem da spavam", priča za Blic Beograđanka Ivana Popović (38) koju je 12. novembra usred Nebojšine ulice u centru Beograda pretukao bahati vozač. Nakon što je nesrećnu ženu besomučno izudarao naočigled troje male dece, ovaj huligan star oko 25 godina dobio je samo prekršajnu prijavu.

"Udarao me je gde je stigao dok su moja deca sve to gledala, vrištala i plakala"
 

- Vozila sam petogodišnjeg sina u vrtić i dvojicu starijih od osam i 12 godina u školu. Dečko je stao kolima ispred nas i nije se pomerao. Svirnula sam mu dva-tri puta. Jednom mi je pokazao srednji prst, ali se i dalje nije micao - priseća se Ivana.

Iza njih se, kaže, uveliko stvarala kolona. Pomislila je da je vozaču ispred pozlilo, pa je izašla da proveri.

Prijava

Iz MUP-a je Blic dobio potvrdu konflikta koji je izazvao B. R. i objašnjenje da je dežurni sudija naložio podnošenje prekršajne prijave.

- Kucnula sam mu na prozor da vidim da li je dobro. On je otkopčao pojas, a onda je usledio udarac pesnicom kod slepoočnice. Zamutio mi se vid, nisam znala šta se dešava. Tukao me je gde je stigao. Uvo mi je procurilo, slomio mi je zub pa je krv liptala iz usta, a glava me je ludački bolela - priseća se nesrećna žena.

Troje male dece vrištalo je i plakalo u kolima.

- Nikome nije palo na pamet da izađe da mi pomogne. Uspela sam da dođem do svog auta i uzmem telefon, ali ga je on razbio u paramparčad vičući: “Nećeš ti nikoga da zoveš, mamicu ti...” - kroz jecaje priča Ivana.

Stariji sin koji ima mobilni telefon uspaničeno je pozvao oca i ponavljao: “Tata, ovaj ubi mamu”. Kada je video da žena leži sklupčana na trotoaru, napadač se vratio u automobil.

- I ja sam se vratila u automobil i preko sinovljevog telefona obavestila policiju. Činilo mi se da ću pre smrt da dočekam nego patrolu na Vračaru - ogorčeno se priseća Ivana.

Mene saslušali, njega pustili

Čim se njen napadač smilovao da krene, Ivana je počela da ga prati. Parkirao se kod Instituta za plućne bolesti. Ivana se zaključala sa decom u kolima i tako sačekala dolazak policije.

- Policajci sa Savskog venca legitimisali su ga i uzeli izjavu. Međutim, policajci sa Vračara ništa nisu hteli da urade. Mene su samo legitimisali, bez namere da me saslušaju, a njega su pustili - revoltirano kaže Ivana Popović, koja je policiji dala povrednu listu.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 24.11.2014. 12:34
da bi se inkriminisano lice sprecilo da ponovi isto delo treba mu polomiti obe noge i ruke.tacka.
Ponedeljak 24.11.2014. 12:30
Београђани су постали: бахати,препотентни,надмени,охоли,одвратни... Да ли има још каква реч која их "лепо"описује?
Ponedeljak 24.11.2014. 16:25
Не знам шта је ужасније, дали то што је овај бахати некултурни момак претукао жену наочиглед њених снова или то што нико од осталих возача није жени притекао у помоћ...већ су немилу сцену посматрали из својих кола...??? У ШТА СЕ ТО СВИ МИ ПРЕТВАРАМО? ЧОВЈЕК ЈЕ ЧОВЈЕКУ ИЗ ДАНА У ДАН СВЕ ВИШЕ...ВУК. :-(
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online