Sreda 17. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 21.12.2014.
03:50
B. Đokić - Vesti A

Mitrović: Nađite ubice moje Ivane!

U želji da se otkrije šta se dogodilo sa Ivanom Bakić Bodrožić (31), čije je telo nađeno 11. decembra u sobi beogradskog hotela Hajat, vlasnik Pinka Željko Mitrović i blizak prijatelj nastradale Ivane, rešio je da "sebe postavi u centar slučaja", kako bi se utvrdilo da li je ona ubijena.

Fonet
Traži od policije da do kraja istraži Ivaninu smrt: Željko Mitrović
 

- Jedini način da budem siguran da će policija istražiti slučaj do kraja i naći i osuditi ljude koji su joj to uradili jeste da sebe postavim u centar događaja. Iskustvo mi kaže da je moje ime dovoljno da privuče pažnju i medija i policije - izjavio je Željko Mitrović u policiji.


Smrt Ivane Bakić Bodrožić, s kojom je Željko Mitrović bio sedam godina u vezi, već danima privlači medijsku pažnju. Njeno telo je našla sobarica na podu u sobi hotela Hajat koji je iznajmila Mitrovićeva firma Pink internešenel. Ubrzo se posumnjalo da je Ivana Bakić Bodrožić preminula od prevelike količine leka propofola koji se ne nalazi u slobodnoj prodaji, a inače se često koristi u kombinaciji sa kokainom.

U vezi sedam godina

Povodom smrti Ivane Bakić Bodrožić, vlasnik Pinka je samoinicijativno otišao u beogradsku policiju da da izjavu. Tamo je izjavio da ga je Ivanina smrt veoma potresla, jer je s njom bio u bliskoj vezi poslednjih sedam godina, što se vidi i po njihovim zajedničkim fotografijama postavljenim na njenu Fejsbuk stranicu. Mitrović je posle Ivanine smrti dao čitulju u novosadskom "Dnevniku", a bio je i na sahrani.

Tužilaštvo i policija su slučaj okarakterisali kao samoubistvo. U vreme kada je Bodrožićeva preminula, Željko Mitrović sa suprugom bio u svečanoj sali Hajata na proslavi punoletstva Veljka Ražnatovića. Pojavile su se i sumnje da je možda neko nastradaloj devojci dao smrtonosnu dozu lekova, pa je pokrenuta opsežna policijska istraga.


- Bodrožićevu su lekovima i narkoticima snabdevale dve osobe sa VMA, medicinska sestra i jedan tehničar. Čekamo toksikološki nalaz da bi znali tačan uzrok smrti. Lek su joj davali na prijateljskoj bazi. Njih dvoje su saslušani i koliko znamo nije bilo namere da joj se naudi. Urađene su i analize krvi, otisci prstiju od brave sobe do kante za smeće, DNK analize svih nađenih tragova u sobi. Pregledani su, takođe, i snimci kamera iz lifta i sa stepenica, a analizirani su i podaci iz njenog mobilnog telefona i laptopa. Istraga će biti temeljna i ukoliko nađemo eventualnog krivca za smrt, ta osoba će biti uhapšena - kaže za "Vesti" izvor iz MUP-a Srbije.

POVEZANE VESTI

Nedelja 21.12.2014. 14:33
zalosno za tu ''finu elitnu '' curu, katastrofa je da neko izgubi zivot..ali sto kaze citaoc jedan..cija je ona sve bila? meni je najvise sumnjiv ovaj smrad pinkov,,msm zna se sta radi elita , smrkanje, grupnjaci itd itd...
Nedelja 21.12.2014. 14:36
a ona..siguran sam da ce bog da joj oproti za grehe..jer ipak u tim godinama da se tumara po najelitinjim hotlima,,drogiranje...i da ne ppominjem sta jos ide uz to...to je vec moral i karakter njen.... neka joj se oprosti sve..nek pociva u miru...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online