Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 03.03.2015.
08:41
B. Đokić - Vesti A

Satarom ubila majku i baku

Teodora V. (39) iz Beograda uhapšena je zbog sumnje da je u porodičnom stanu u Mileševskoj ulici na Crvenom krstu udarcima satare na spavanju ubila majku Ljiljanu Đukić (62) i baku Ivanku Đukić (91)! Zločin je prijavio Borislav S, Teodorin nevenčani suprug, a policija je odvezla Teodoru na Vojnomedicinsku akademiju.

A. Čukić
Mrtvozornici odnose tela ubijenih žena

Motiv zločina se istražuje, ali se sumnja da je Teodora imala problema s narkoticima i da je ukućani nisu hteli da joj daju pare za kupovinu droge. Međuti, sve te sumnje istraga tek treba da proveri.

Kako se nezvanično nezvanično saznaje, Teodora i Borislav imaju devojčicu od svega dva meseca koja je bila u stanu u momentu stravičnog zločina.

Osim bebe, imaju i sina od tri godine koji se u trenutku ubistva nalazio u vrtiću.

- Kad je Borislav odveo starije dete u vrtić, mrtva pijana Teodora je uzela sataru i majku, koja je spavala u kuhinji, ubila udarcima po glavi. Onda je otišla u spavaću sobi i babu takođe udarala po glavi do smrti. Njihova tela nađena su u krevetima. Po povratku kući, suprug je zatekao Teodoru krvavu - rekao je izvor Vesti i dodao da su policajci odmah po ulasku u stan utvrdili da je Teodora pod dejstvom alkohola.

Na mesto ubistva ubrzo je stigla i Ljubinka Đ, sestra Teodorine majke Ljiljane. Kako nezvanično saznajemo, ona je rekla da su sa Teodorom u poslednje vreme imali mnogo problema, da je mnogo pila, često svađala sa majkom i babom i pravila probleme.

Komšije i poznanici zaprepašćeni su ubistvom. Kažu da su roditelji imali problema s Teodorom, ali da niko nije mogao da pretpostavi kako će to dovesti do ovakvog zločina.

- Znali smo se odmalena. Tu su živele vojne porodice i svi smo se igrali. Ljiljana je nedavno je otišla u penziju. Bila je razvedena i nikad se nije žalila na Teodoru. Družili smo se, svi smo deca iz oficirskih porodica i nikad nikakvih problema nije bilo niti svađa. Tetka Ivanka je bila super osoba, nikad nije radila nego se brinula za decu - kažu komšije.

Oni pretpostavljaju da je motiv ubistva možda novac.

- Nisu imali puno para, živeli su od Ivankine penzije, a odskora i Ljiljanine penzije. Pričalo se da je Teodora imala nekih problema s drogom, ali ništa više od priča nismo saznali - kažu komšije i prijatelji ove porodice.

Decu preuzeli socijalni radnici

Odmah pošto je policija ušla u stan i započela uviđaj, stigli su i radnici Centra za socijalni rad kako bi se pobrinuli za dvomesečnu bebu. Bebu je otac izveo u kolicima iz zgrade, posle čega su je preuzeli socijalni radnici. I po starije dete su u vrtić došli radnici Centra za socijalni radi, koji će zasad preuzeti staranje nad njima.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online