Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 31.03.2015.
10:03
M. T. - E. V. A

Ubio ljubavnika bivše supruge!

Miodrag Đorić (44) iz Bele Palanke, njegov sin Nikola (22) i njihovi prijatelji A. T. (22) iz Kuršumlije i I. S. (37) iz okoline Merošine, uhapšeni su zbog sumnje da su u noći između subote i nedelje na svirep način usmrtili Dejana Dimitrijevića (45) u njegovoj kući u Beloj Palanci.

Tanjug
Kuća u kojoj se dogodio stravičan zločin

Oni se terete da su u subotu oko ponoći na prevaru ušli u dom Dimitrijevića, vezali Dušicu, a zatim Dejana tukli do smrti. Motiv zločina je, po svemu sudeći, Đorićeva ljubomora, budući da nije mogao da oprosti Dimitrijeviću što se viđa sa Miodragovom bivšom suprugom Marinom, od koje se razveo 2008. godine!

Baba brani osumnjičenog

Miodragova baba Stankija rekla je za beogradske medije da njen unuk i praunuk nisu krivi.
- Miodrag je najpošteniji čovek u beloj Palanci. Njega je žena napustila pre sedam godina i od tada ga ne interesuje. Moj praunuk je takođe dobar i miran momak. Studira i svi se ponosimo njime. Oni nisu mogli da urade ovako nešto - tvrdi Stankija.

Prema pisanju beogradskih medija, otac i sin su angažovali A. T. i I. S. da im pomognu u napadu.

- Maskirani ženskim čarapama, ova četvorica su zakucala na Dimitrijevićeva vrata i predstavili se kao detektivi privatne agencije za obezbeđenje. Dejanova supruga Dušica je otvorila, a oni su je odmah zaskočili, vezali je i zatvorili u sobu. Zatim su napali Dejana i takođe ga vezali, a onda počeli da ga udaraju pesnicama i šutiraju po celom telu. Kad je Dejan izgubio svest, napadači su pobegli. Žena je uspela da se oslobodi i pozove policiju. Teško pretučeni čovek je prebačen u bolnicu, ali je ubrzo izdahnuo - rekao je za beogradske medije izvor iz istrage.

Odmah je počela i potera za napadačima i policija je ubrzo u blizini niškog sela Prosek našla automobil u kojem je na sedištu vozača bio osumnjičeni Nikola.

U kolima su nađeni pištolj i torba sa ženskim čarapama, koje su napadači koristili, kao i hirurške rukavice i selotejp s trakom i tragovima krvi.

- Nađena je i okrvavljena odeća koju su napadači nosili. Kad ga je policija suočila s dokazima, Nikola je priznao delo i rekao da je posle zločina oca odvezao kući, a saučesnike na autobusku stanicu u Niš - otkriva isti sagovornik.

Policija je ubrzo uhapsila A. T. i I. S, dok je Miodrag Đorić uhapšen nekoliko sati kasnije u Beloj Palanci.

Nisu znali da su ubili

Na saslušanju u policiji osumnjičeni su, prema pisanju beogradskih medija, tvrdili da nisu imali nameru da ubiju Dimitrijevića.
- Iznenadili su se kada su čuli da je Dejan podlegao povredama u bolnici. Tvrdili su da im nije bila namera da ga ubiju, već da se tuča otela kontroli - preneli su beogradski mediji.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online