Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 26.04.2015.
13:06
Tanjug A

Radnik povređen u Tigru preminuo u Nemačkoj

Jedan od trojice radnika koji su prebačeni na lečenje u Nemačku, posle povreda 23. aprila u pogonu Valjare fabrike "Tigar tyres" u Pirotu, preminuo je u nedelju rano ujutru, saopštila je ta kompanija.

Tanjug
Nesrećnom radniku nisu uspeli da pomognu ni nemački lekari

"Sa velikim žaljenjem kompanija Tigar Tyres obaveštava javnost da je naš radnik Dragan Sokolović preminuo od povreda zadobijenih u nesreći koja se dogodila 23. aprila u Valjari", navedeno je u saopštenju.

"Prema saznanjima koje smo dobili od SOS International, stručni tim Univerzitetske klinike u Bohumu saopštio je da je u nedelju u 03.00 sati, povredama podlegao Dragan Sokolović, rođen 9.januara 1972, radnik Održavanja u Valjari", navela je kompanija.

U saopštenju se precizira da je Sokolović stradao usled dužeg udisanja vrelih gasova koji su izazvali unutrašnje povrede pluća.

"Tim specijalista u Nemačkoj je učinio sve što je medicinski moguće u jednoj od najmodernijih ustanova za lečenje opekotina u ovom delu sveta. Nažalost, opekotine su takva vrsta povreda da se neželjene posledice i komplikacije javljaju tek posle nekoliko dana", saopštio je "Tigar tyres", ukazujući da "neželjene posledice koje su se desile kod Dragana Sokolovića nije bilo moguće sanirati".

Ostala dvojica povređenih radnika, Dejan Mladenović i Miodrag Panić, za sada su u nepromenjenom stanju i lekari u Nemačkoj vode borbu za stabilizaciju njihovog zdravstvenog stanja.

Od trojice njihovih kolega koji su smešteni u Opštoj bolnici u Pirotu, Nebojša Jovanović je u subotu pušten na kućno lečenje, a ostala dvojica, Saša Veljković i Boban Blagojević, u stabilnom su stanju.

"Saša će najverovatnije u ponedeljak biti pušten kući, a Boban će zbog povreda šaka u ponedeljak biti upućen na konsultacije u Niš, na Kliniku za rekonstruktivnu hirurgiju", istaknuto je u saopštenju.

Kompanija "Tigar Tyres" izrazila je iskreno i najdublje žaljenje zbog smrti Sokolovića i navela da će pružiti svu neophodnu pomoć i podršku porodici nastradalog kolege.

Nesreća se dogodila 23. aprila u takozvanoj pripremnoj sobi, koja se nalazi u pogonu Valjare, a uzrok je strujni udar.

POVEZANE VESTI

Nedelja 26.04.2015. 13:37
Tuga . Ovakve nesrece su obicno izazvane neznanjem i nesposobnoscu rukovodilaca .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online