Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 03.06.2015.
13:24
Srna, NIN A

Mira: Zašto bih ja ubila Ćuruviju? Ne znam ni ko je on!

Mira Marković, supruga nekadašnjeg predsednika Srbije i SRJ Slobodana Miloševića, odbacila je optužbe o odgovornosti za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije, ističući da nije imala razloga da ga ubije.

Tanjug
"Slobodan mi nije dao da demantujem, da se ne brukamo"

- Nikad nisam ni čula za njega, ne znam ni ko je taj čovek. I što bih ja ubijala Ćuruviju, što mi on smeta?! Zašto bih ja ubila Ćuruviju? - rekla je Markovićeva za beogradski nedeljnik NIN.

Ona je navela da nije razmišljala o mogućnosti da svedoči putem video-linka u procesu za ubistvo Ćuruvije.

Na pitanje zašto nikada nije reagovala na tako krupnu optužbu da je dala nalog za ubistvo Slavka Ćuruvije, Markovićeva je odgovorila da je njen muž Slobodan smatrao da ne treba reagovati na razne optužbe.

- Te optužbe traju skoro 20 godina. Možda je trebalo da budem energičnija u demantovanjima odmah, ali je Slobodan smatrao da nećemo da se brukamo da reagujemo na razne optužbe. Ne postoji mehanizam koji može čoveka da odbrani od takvih optužbi i takve propagande - rekla je Markovićeva.

Navode u medijima da su ona i Slobodan Milošević kontrolisali Službu državne bezbednosti i to preko Radeta Markovića, ona je odbacila kao izmišljene.

- Kako bih ja to mogla?! Nisam kontrolisala ni ministarstva, niti sam bila zainteresovana za njih. Možda za Ministarstvo nauke. Ali, kako bih ja mogla da dajem naloge DB-u?! - pitala je Markovićeva.

POVEZANE VESTI

Sreda 03.06.2015. 16:30
Žena ne laže.Da je istina da su ga oni Miloševiće u,bili već bi to bio predmet u Hagu,a da ne pričam ni o svim ostalim ubbistvima koji im se pripisuju.Lako je optužiti nekog kome je oduzeto pravo da se brani.
Sreda 03.06.2015. 13:41
Ništa ona nije znala, a svašta je radila!
Sreda 03.06.2015. 15:13
Рехабилитација Драже па ко је убиио Ћурувију дали ће се мењати Устав Србије дали треба да уђемо у ЕУ и НАТО и тако само Бла Бла Бла Бла Бла Бла дајте прекините већ једном да истражујете шта је било пре 80 и 150 година дајте да почнемо да РАДИМО .Политичари и новинари само замазују народу очи како народ неби размишљао о својим платама и пензијама .Прошло је 15. година како је дошла демократија и више се затворило предузећа него што се отворило .РАД побеђује три велика зла : досаду ,мане и потребе .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online