Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 29.07.2015.
04:48
D. Đ. - Vesti A

Napadnut dečko Stanije i Soraje

Policija iz Vranja od petka traga za Goranom Tasićem Gokčetom (43) koji je osumnjičen da je pokušao ubistvo Dragoljuba Đorića (32), sina vlasnika kožarske firme iz Vranjske Banje.

Stanija Dobrojević

Pucnjava se, prema pisanju beogradskih medija, dogodila u hotelu na brdu Pržar, a motivi obračuna se još utvrđuju. Ipak, kako pišu mediji, pretpostavlja se da je pucnjava usledila kao rezultat žestoke svađe između Tasića i Đorića zbog, zasad neimenovane, devojke! Inače, Dragoljuba Đorća je javnost u Srbiji dovodila svojevremenu u ljubavnu vezu sa poznatim starletama Sorajom Vučelić i Stanijom Dobrojević!

- Đorić i Tasić su u petak istovremeno bili u hotelu i Đorić je pozvao Gokčeta da dođe za njegov sto kako bi raspravili spor koji je postojao između njih zbog devojke koja je ranije viđana u društvu poznatih sportskih radnika. Međutim, kada je prišao, Gokče je udario Đorića drškom pištolja u vrat, a zatim ispali tri hica u vazduh. Posle toga je napustio hotel, a pretpostavlja se da je odmah otišao u inostranstvo. Ne zna se gde bi mogao tačno da bude, osim da verovatno nije u Švedskoj jer mu je zabranjen ulazak u tu zemlju, iako mu u Švedskoj žive žena i deca - rekao je izvor "Vesti".

A. Čukić
Soraja Vučelić

Goran Tasić Gokče vranjskoj policiji i pravosuđu poznat je po bogatoj kriminalnoj prošlosti, budući da je protiv njega podneto dvadesetak krivičnih prijava! Zbog pokušaja ubistva Zorana Popovića Popa u julu 2003. godine sa tri hica iz pištolja, Viši sud u Vranju ga je osudio na pet godina zatvora, ali je Apelacioni sud u Nišu kasnije smanjio kaznu na tri godine i tri meseca zatvora.

Tasić je 2010. godine ponovo uhapšen i optužen da je u nekoliko navrata za veću sumu novca reketirao svog kuma i narodnog poslanika Radoslava Mojsilovića, inače bivšeg lokalnog lidera Nove Srbije u Vranju. Dok je bio član Nove Srbije, Tasić je viđan kako dočekuje i u luksuznom džipu vozi lidera Nove Srbije, aktuelnog ministra Velimira Ilića, s kojim je, inače, bio u bliskim partijskim odnosima.

Nema dokaza za ranjavanje

Goran Tasić je zbog nedostatka dokaza oslobođen optužbe da je u septembru 2009. godine iz džipa, kojim je navodno upravljao Ivica Vojinović, ispred kafića Tropikana u centru Vranja pokušao da ubije Aleksandra Dimitrijevića. Tasićevi navodni ortaci su se posle bekstva prijavili policiji, ali nisu odgovarali zbog toga što je Dimitrijević promenio iskaz! U toj pucnjavi Aleksandar Dimitrijević je bio ranjen u nogu.


Snimljen sa starletama

Dragoljub Đorić je u februaru prošle godine snimljen sa starletom Sorajom Vučelić. Prvo su večerali, a zatim razmenjivali poljupce, a sve to je uhvatila ekipa "Paparaco lova". Posle izvesnog vremena, ekipa "Paparaco lova" snimila je i Staniju Dobrojević koja je ispred Šorića ušla u jedan restoran, pišu beogradski mediji.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online