Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 02.09.2015.
22:42
blic A

Horor kod Požarevca: Slikala selfi sa mrtvom bebom pa je zakopala u bašti?

Mirjana Miklejić (46) iz sela Busur kod Petrovca na Mlavi uhapšena je zbog sumnje da je tek rođenu bebu zakopala u bašti.

Facebook/Mirjana Miklejic Ex Dragomirovic
Slikala se u trudnoći i kačila slike na Fejsbuk: Mirjana Miklejić

Ona nigde nije vodila trudnoću niti je prijavila da je dete rodila kod kuće. Ali ono što je izazvalo pažnju meštana i policije jeste što je ona fotografiju mrtve bebe, svu u krvi, objavila na svom profilu na Fejsbuku. Obdukcija bebe još nije gotova, a nakon nje utvrdiće se da li je dete rođeno mrtvo ili će se Mirjana teretiti za čedomorstvo.

Meštani Busura kažu da nisu mogli da veruju da je u ponedeljak uveče policija došla u Mirjaninu kuću. A posle policije i vatrogasci. 

- Navodno su iskopali u bašti dete. Beba je bila zakopana na dubini od dvadesetak centimetara, a preko nje su bile nabacane cigle -kažu meštani ovog sela u blizini Petrovca na Mlavi dodajući da ne znaju ko je policiji prijavio da se Mirjana porodila, ali da nema deteta, i da su "neka čudna dešavanja bila u bašti“. 

Prema rečima žitelja ovog sela, Mirjana nije krila trudnoću. 

- Svi su videli njen stomak. Slikala se i trudničke fotografije je postavljala na Fejsbuk. Ko je, međutim, detetov otac, ne znamo. Ćutala je o tome. Možda je i neki oženjeni muškarac - kažu Busurčani piše Blic.

Ipak, svi se slažu da je više nego čudno Mirjanino ponašanje posle porođaja. 

- Ko još stavlja na Fejsbuk sliku mrtve bebe i piše 'za ovako se gine', a i fotografije svoje dece i piše 'za ovo se živi'. Nije normalno da žena koja rodi mrtvo dete ili kojoj beba umre prilikom rođenja ima dovoljno snage da o tome obaveštava prijatelje putem Fejsbuka - kažu Busurčani.

Mirjana je bila dva puta udata. Iz prvog braka ima dve odrasle ćerke, koje se bliže tridesetoj godini, a iz drugog ćerku i sina, koji pohađaju niže razrede osnovne škole. 

- Bila je udata za čoveka iz Busura i sa njim je živela u Austriji. Ćerke su im već velike, imaju čak i unuke, stariji ide u školu a mlađi ima tri godine. Šta je njoj trebalo da rađa dete kad se bliži pedesetoj godini, a stariji unuk ima devet godina - konstatuje jedna komšinica Mirjane Miklejić.

Četvrtak 03.09.2015. 17:45
Nestasica i klimaks ne idu zajedno a posebno ne kada je u pitanju psihopatija.
Četvrtak 03.09.2015. 02:39
eeee ovo je Amerika...bogata i ponosna...gomila klovnova..to bi pre deset godina bilo zabranjeno da se objavi...a zena jbsga...ko zna gde...sad...je to normalno...toliko...da vesti to objavljuju...pa cekaj bre...zar nemate nista pametnije da objavljujete..jel treba o tome narod da razmislja...gde su pravi problemi malo...ne bolest..to je to...bolesnog objavljivanja vesti...imate za pet godina unapred osecam...a realnih tema...veoma malo...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online