Sreda 17. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 28.04.2016.
09:58
Vestionline, alo.rs A

Policija sumnja: Muž zna ko je ubio Jelenu, ali ne sme da kaže?

Prošlo je gotovo mesec dana od svirepog ubistva Jelene Krsmanović Marjanović, a ubice nema. Uprkos brojnim pisanjima medija, sve su prilike da nema ni svedoka, a ni dokaza. Policija kao da se našla u ćorsokaku, a što je najčudnije, ni porodica tragične pevačice ne sarađuje. Naime, kako prenose mediji, inspektori sumnjaju da suprug Zoran zna ko je ubio Jelenu, ali iz straha za svoj i ćerkin život, ne sme to da kaže.

facebook.com
Prošlo skoro mesec dana, a ubica još na slobodi: Jelena Krsmanović Marjanović

U policiji se nadaju da će Zoran Marjanović narednih dana skupiti snage i ispričati sve što zna o čoveku koji je svirepo ubio njegovu Jelenu, prenosi "Alo!".

- Svima nam je sumnjivo što porodica ne želi da sarađuje sa policijom. Davali su šture informacije o Jeleninom nestanku i poslednjim satima njenog života... Na poligrafskom testiranju pali su na pitanjima o ubistvu. Stiče se utisak da nekoga štite iz njima poznatih razloga - objašnjava sagovornik ovog lista blizak ovom misterioznom slučaju.

I sam Zoran Marjanović u jednom od mnogobrojnih intervjua rekao je da je "ubica Jelene verovatno bio na njenoj sahrani". Međutim, nije hteo da precizira ko bi to mogao biti.

- Osim njega, priču da je na dan nestanka bila sa njim i ćerkom na nasipu, niko ne može da potvrdi. Njena majka Zorica u policiji je rekla da joj se ćerka javila rekavši da ide da trči i da će uskoro doći kod nje. Međutim, Jelena nije rekla ni gde trči, ni sa kim - objašnjava sagovornik.

Kako "Alo!“ saznaje, policiji je sumnjivo da na nasipu nije pronašla tragove Jelenine borbe sa ubicom.

- Iako mislimo da ga je dobro poznavala, čudno je to što nismo uspeli da pronađemo ni jedan trag, bar dok se nogama ili rukama branila, a to stvara novu sumnju da je ubijena negde drugde. Čak ni kap njene krvi nije pronađena, što je nemoguće, jer je moralo biti krvi s obzirom koliko je puta udarena u glavu - kaže sagovornik.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 28.04.2016. 23:10
Не схватам патолошку потребу да штампа и други медији ево 20 дана развлаче случај у вези ове трагедије. Зашто се не остави полицији и форензичарима да раде свој посао без присуства медија и када се коначно дође до неких сазнања да се са тим изађе у јавност. Новинари као да нису људска бића...без емпатије.....и без осјећаја кривице пишу све и свашта не марећи за то да ли можда својим морбидним насловима код Јелениних најмилијих, а то су несрећна мајка и ћеркица, отварају још више ионако отворене ране......? Да ли размишљају да ће Јеленина ћерка одрасти и да ће када одрасте бити у прилици да чита грозне наслове...те уб-ијена са 30 удараца у главу.....те лобања јој пукла на неколико мјеста....те ударана чекићем за ексе-ре....те уб-ио је љубавник ....итд Да ли размишљају ти монструми из штампе како је мајци када ово чита? Срам да их буде! Имају ли они сестре...ћерке....мајке.....? Па ако је и све овако како пишу зар није довољно мајци што је ћерку јединицу изгубила на овако свиреп начин, а жена ионако болесна од канцера. Гдје је тим пискаралима морал? Имају ли зрнца мозга и савјести......?!
Subota 30.04.2016. 22:31
Једна брука и срамота и ништа друго ! Ево скоро па мјесец дана да се свакодневно по медијима износе сензационалистички наслови који немају везе са лучајем а сврха им је нечасно поступање лешинара који себе представљају новинарима а све у циљу што боље продаје својих новина, а то што преживљава њена мајка и најмилији па кога је то још брига? Зар је то важно? Дај што више одвратних лажи и неистина само да се новина добро продаје.... Да ли ће било ко када због овога сносити било какву одговорност? Требало би.............
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online