Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 17.05.2016.
08:30
A. Vučićević - Vesti A

Masakrirao ženu sa 40 uboda nožem

Miroljub Petrović (63) ubio je juče ujutro nožem suprugu Snežanu Radivojević Petrović (57) u zgradi u beogradskoj Ustaničkoj ulici u voždovačkom naselju Šumice. Nesreća se dogodila oko 8.45, a prema nezvaničnim informacijama, Miroljub je suprugu ubo više od 40 puta nožem nanevši joj povrede od kojih je ona izdahnula na licu mesta. Nakon toga, napadač je pokušao da presudi i sebi, pa je sa teškim povredama prebačen na reanimaciju Urgentnog centra.

A. čukić
Zgrada u kojoj se dogodio zločin

Miroljub i Snežana su iz Vranja, a tragedija se dogodila u stanu njihove ćerke koja u Beogradu živi poslednjih 15 godina. Prema nezvaničnim informacijama, Petrovići su u nedelju došli iz Vranja da bi posetili ćerku, ali i da bi, navodno, Miroljub posetio lekara specijalistu.

- Supružnike je u kuhinji stana našla njihova ćerka, a zbog svega što se dogodilo devojci je kasnije pozlilo, pa je morala da interveniše Hitna pomoć. Inače, niko od komšija nije čuo nikakvu buku iz stana, tako da još utvrđujemo kako je došlo do strašnog zločina - rekao je za "Vesti" izvor iz istrage.

Ispred zgrade u kojoj se dogodio zločin ubrzo su se pojavili i prijatelji porodice Petrović koji su bili u šoku.

- Ne znam šta je Miroljuba nateralo na ovakav potez... Važili su za skladnu porodicu i svi smo u šoku. Imaju jednu ćerku koja je završila studije u Beogradu, posle čega je ostala da živi ovde. Roditelji su je redovno posećivali. Nemam predstavu šta je moglo da natera Miroljuba na ovako nešto - rekao je vidno potresen prijatelj porodice Petrović.

Isti prijatelj je rekao da je Snežana bila dugogodišnji direktor Narodnog muzeja u Vranju, a poslednjih godina je bila kustos gradske galerije. Miroljub je penzioner, a radni vek je proveo kao jedan od direktora u preduzeću Simpo.

Komšije kažu da roditelje devojke nisu dobro poznavali, a njihovu ćerku opisuju kao mirnu i povučenu.

- Ona je neprimetna. Nikada ne pravi buku ili bilo kakve probleme i retko sam viđao da joj neko dolazi u goste. Njene roditelje sam video nekoliko puta i ostavljali su utisak fine porodice. Njen otac je bio zgodan, visok, lep čovek i nije delovao kao da ima bilo kakvih problema. Prosto mi je čudno da je uradio ovako nešto - rekla je jedna od komšinica.

Bilo i problema

Stanari zgrade u kojoj se dogodio zločin juče su bili u šoku, a dok su jedni ćerku Miroljuba i Snežane opisivali kao mirnu, neke druge komšije su rekle da je bila veoma čudna!
- Nikom se nije javljala. Čak i kad bih je sreo i rekao joj dobar dan, ona nikad nije odgovarala - rekao je za beogradske medije jedan od komšija, dok je komšinica, koja je živela sprat niže, rekla da je imala problema sa Petrovićima jer su joj poplavili stan, a nisu hteli da plate štetu!

POVEZANE VESTI

Utorak 17.05.2016. 08:58
HAARP cini svoje!!Kriminal u zadnje vreme skocio tako da nije normalno sta Ljudi rade!!
Četvrtak 19.05.2016. 20:59
Неко зло се увалило у људе....? Исувише олако потежу оружје једни на друге па и на најмилије и најближе.....? Страшнооо......
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online