Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 26.05.2016.
13:38
alo.rs A

Svekrva Jelene Marjanović: Neću svojim moćima lečiti dok mi bog ne kaže

Zorica, svekrva ubijene Jelene Marjanović u izjavi za "Alo" je rekla da neće svojim moćima lečiti nikoga dok joj bog ne kaže kada da počne sa radom.

facebook.com
Jelena volela da boravi udelu kuće u kojoj je Zorica radila

- U žalosti sam za svojom snahom. Ne znam kada ću početi da radim. Čekam znak od boga kad dođe vreme i ja ću onda otvoriti vrata za svoje mušterije - kaže Zorica.

Komšinica Zorice Marjanović tvrdi da je ona najviše posla imala dan pre nego što će Jelena nestati, tog 2. aprila ove godine.

- Zorica ovde radi već pune dve decenije. Dolaze joj i mladi, i stari, i javne ličnosti i oni nepoznati - dodaje komšinica, tvrdeći da je i Jelena svoj mir često tražila u delu kuće u kojem je radila njena svekrva.

Kako "Alo!“ saznaje, ova žena je dnevno imala najmanje 60 mušterija iz svih delova Srbije. I što je još zanimljivije, nema čoveka koji se požalio na njen rad.

Ona je bila ta koja je svakodnevno dobijala pisma zahvalnosti, a svojim radom proširila je krug mušterija.

Inače, svekrva brutalno ubijene pevačice Jelene, Zorica Marjanović, najtajanstvenija je osoba u porodici i mnogi sumnjaju da ona krije neke tajne koje bi mogle da dovedu do rešenja zločina koji već nedeljama potresa Srbiju. Ona se bavi bioenergijom i nadrilekarstvom, a upravo u tome leži razlog njenog veoma čudnog ponašanja. Do sada se nijednom nije pojavila u javnosti, niti dala izjavu otkako je Jelena nastradala, čak se nije pojavila ni na njenoj sahrani, što je mnogima bilo veoma čudno. Saslušana je u policiji povodom posla kojim se bavi. Od nje su oduzeti svi rokovnici, pisma i beleške. Razgovarano je i sa ljudima koji su bili njeni klijenti, ali sem reči hvale, niko ništa o njoj nije rekao.

- Zorica ne sme ni da priđe grobljima i zbog toga nije bila na Jeleninoj sahrani, kao ni na ispraćajima mnogih nama dragih ljudi - ispričao je pevačicin svekar Vladimir Marjanović nekoliko dana nakon zločina.

Zoran Marjanović, muž ubijene zvezde "Granda“, dogovorio je prekjuče izgradnju spomen-ploče na nasipu u Borči, gde je pronađeno telo njegove supruge. Na spomen-ploči, kako je do sada dogovoreno, naći će se samo ime, prezime i slika Jelene Marjanović. Podsećanja radi, Jelena Marjanović ubijena je u subotu, 2. aprila. Jelenin suprug Zoran Marjanović tog dana policiji je prijavio njen nestanak. On je tada policiji i medijima rekao da je sa suprugom i ćerkicom krenuo u šetnju, a da se Jelena u jednom trenutku odvojila od njih kako bi otišla na trčanje i da joj se nekoliko minuta kasnije izgubio svaki trag.

POVEZANE VESTI

Petak 27.05.2016. 20:48
Ви из "VESTI online" ...стварно постајете булеварски портал јер из дана у дан промовишете будалаштине и глупости! Шта је ово сад? Промоција гатаре, разних видовњака, бјелих и црних магова.....??? Хоћете опет да се врати вријеме Клеопатре...видовитих ових и оних....МА СРАМ ДА ВАС БУДЕ!!!
Petak 27.05.2016. 20:54
Већ 2 мјесеца овдје из дана у дан пишете о овом несрећном догађају око Јелениног уб-иства....Износите свакодневно разноразне тезе и теорије...Преносите непоуздане информације и појединости које треба да остану у домену истраге и људи који раде на овом случају! Преносите из блица...ало и курира...најгорег папирног смећа који зарад што боље продаје бомбастично преносе што језивије појединости....?! Па ако раде они не морате и ви да их копирате....?! Гдје вам је етика и људска савјест....размишљате ли како је њеној мајци и ближњима које има.....???
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online