Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 29.07.2016.
09:09
Alo.rs A

Starac u Nišu napio, pa silovao osmogodišnju devojčicu

Ni najstariji policajci u Nišu ne pamte da su imali gnusniji slučaj od ovog koji se dogodio prošlog vikenda, kada su uhapsili Ljubomira D. (82), koji je u svojoj kući rakijom napio devojčicu A. T. (8), a zatim je silovao!

pixabay.com
Jeziv zločin u Nišu (Foto: Ilustracija)

Nakon svega što je uradio pretio joj je da će ukoliko nekome pisne o svemu što se dogodilo "ubiti puškom i nju i majku”.

Napastvovana devojčica, A. T., živi zajedno sa svojom majkom, M. A., (33) u jednom selu nedaleko od Niša, nekoliko kuća dalje od uhapšenog Ljubomira. Niko još ne zna kako je starac namamio devojčicu da uđe u njegovu kuću. Prema prvim informacijama, on je detetu u sok sipao rakiju i tako je omamio. Potom joj je skinuo donji deo odeće i silovao! Slučaj je otkriven kada je majka potražila pomoć lekara zbog ćerke. Potom je upućena u Niš, gde ju je pregledao veštak. Kako nezvanično saznajemo, u izveštaju koji je dostavljen Tužilaštvu on je napisao da su kod deteta uočene povrede na genitalijama.

Do sada niko od žitelja ovog malog sela nadomak Niša nije imao ništa loše da kaže o dedi koji je živeo sam u trošnoj kući.

- Policija ga je odvela i nije se vraćao. Pričaju po selu da je neku devojčicu napio, skinuo još šorts i tu se nad njom iživljavao. Kažu da je nije mnogo povredio jer je nemoćan i star, ali su traume koje je devojčica doživela nesagledive - kaže jedan od meštana ovog niškog sela.

S druge strane, rođaci ovog starca ne žele da pričaju. Kažu da ga je policija stavila u kola i odvela.

- Ne znamo ništa o njemu. I ne interesujemo se. Ako je istina to što je uradio, bolje u kuću da se ne vraća. Da nas osramoti u selu. Šta će ljudi misliti o nama, da smo svi silovatelji i napasnici? Jadna majka tog deteta - kaže B. D., rođak uhapšenog starca.

Inače, uhapšeni starac dobio je advokata po službenoj dužnosti. Posle saslušanja njemu je određen pritvor do 30 dana.

POVEZANE VESTI

Petak 29.07.2016. 13:57
Kastracija za dedu, ako je ostalo sta da se odsece...
Nedelja 31.07.2016. 22:47
Ако је ово заиста тачно....том старом манијаку сипати солну киселину у грло и на колац са њим и свим извитопереним педофилима и манијацима...па на сред села или града гдје живе....па да следећи манијак зна шта га чека ако покуша слично....!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online