Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 29.08.2016.
14:10
alo.rs A

Jelena bi danas napunila 34. godine: Evo šta će joj muž pokloniti

Pevačica "Granda" Jelena Marjanović (33) na današnji dan napunila bi 34 godine da nije surovo ubijena tog 2. aprila dok je trčala nasipom u Borči.

youtube.com/Grand Production
Ko je ubio Jelenu?

Njen suprug Zoran Marjanović danas će joj podići spomenik na kojem će biti isklesani stihovi jedne pesme.

I njemu i Jeleninoj majci jedina želja jeste da policija nakon skoro pet meseci konačno uhapsi ubicu.

- Šta mogu da vam kažem nego da svaki dan molim boga da uhapse tog monstruma što mi ubi dete. Samo da ga pogledam u oči i da ga pitam: "Što?!". Da imam neke moći, ja bih ga sama našla. Jelenino ime ne smem ni da spomenem dok čuvam unuku Janu. Samo sluša šta pričam... Joj, svaki dan je traži, a ja ćutim... Teško mi je i preteško - priča Zorica Krsmanović, majka svirepo ubijene žene iz Borče.

I onako teško bolesna nekako skupi snage da se stara o svojoj unuci, jedinom što joj je nakon Jelenine smrti ostalo. 

- Sada je sve u božjim rukama. Moram da verujem da će ubica otići u zatvor dok sam živa. Bila sam juče da primim infuziju u bolnici kada mi je jedna sestra prišla i rekla: "Zapamtite moje reči - zaklela se zemlja raju da se sve tajne odaju!" - dodaje Zorica.

Ćerka mi je smisao života

Istu patnju i bol nosi i Jelenin suprug Zoran. Juče je otišao u crkvu da na veliki praznik kako sam kaže svojoj pokojnoj dragoj upali sveću.

- Nije lako živeti sa time da mesecima ne znam ko mi je ubio Jelenu, niti zbog čega. Eto, ja još verujem da ću videti Jeleninog ubicu kada ga uhapse. Ništa mi drugo nije preostalo nego da podižem dete što mi je Jelena rodila. Ćerka mi je postala smisao života - priča Zoran i dodaje da svojoj jedinici još nije rekao šta se dogodilo sa njenom majkom. Kako sam kaže, i kada ga pita za nju, vešto izbegne odgovor.

- Posavetovali smo se sa stručnjacima i naravno da ću joj, kada bude mogla to da razume, reći šta se dogodilo tog dana. Još je mala da bi shvatila. Ja sam tu da joj život učinim što lepšim i da joj koliko god mogu zamenim Jelenu - kaže Zoran.

Taman smo disali isto

Prema njegovim rečima, na spomeniku će biti urezani stihovi: "Taman smo, taman disali isto... Bila mi je svaka pora kože, ja je više ne mogu, sad je na tebi da je zagrliš, bože...". 

Oni će biti ispisani na otvorenoj knjizi iscrtanoj na nagrobnoj ploči.

- Reč je o pesmi koju je napisao Saša Milošević, sa kojim smo radili pesme "Zlatnik", "Bato, bre", "Digni me, pao sam”... Jeca mu je svojevremeno tražila da za nju napiše stihove jer joj se sviđao njegov stil pisanja, ali on je govorio da za nju sprema nešto posebno - kaže Zoran.

Zagrli je, bože

Ipak, nakon tragedije Saša je napisao pesmu koju je posvetio njemu i Jeleni.

- Naziv pesme je "Zagrli je, bože". Jeca je oduvek volela balade i stalno se vezivala za neke tužne pesme kao da je predosećala šta će joj se desiti. Danas ćemo Jeleni dići spomenik, na dan kada se rodila - dodaje Zoran.

Njegova supruga Jelena Marjanović nestala je 2. aprila na nasipu u naselju Crvenka u Borči, nakon što se odvojila od njega i njihove petogodišnje ćerke Jane. Ona je, kako je Zoran tada naveo, "otišla da džogira nasipom, a posle nekoliko minuta ju je izgubio iz vida". Njeno beživotno telo pronađeno je posle dvadesetočasovne potrage, dan kasnije, u kanalu nedaleko od mesta gde su je poslednji put videli suprug i ćerkica Jana.

POVEZANE VESTI

Sreda 31.08.2016. 22:50
"......... stu patnju i bol nosi i Jelenin suprug Zoran. Juče je otišao u crkvu da na veliki praznik kako sam kaže svojoj pokojnoj dragoj upali sveću........"
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online