Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 30.09.2016.
21:30
D. N. Petrović - Vesti A

Brutalno silovanje posle pijanke

Zbog sumnje da su napastvovali nemoćnu devojku, u Novom Pazaru su uhapšeni Hasib M. (46), Edis D. (19), Nuhi B. (29), Asmir I. (29) i Edib M. (44) kojima je određen policijski pritvor. Postoji i sumnja da je ova petorka počinila silovanje, ali se čekaju nalazi lekara.

pixabay.com
Petorica manijaka napastvovali devojku ometenu u razvoju (Foto: Ilustracija)

Više detalja znaće se kada dodatno bude saslušana oštećena S. P. (27), iz naselja Deževski put, inače osoba ometena u razvoju, koja je policiji prijavila da je napastvovana i silovana u kući Hasiba M. u Hercegovačkoj ulici u Novom Pazaru.

Prilikom prijave silovanja, kako saznajemo, ona nije mogla da se seti baš svih detalja. Na prvom saslušanju u policiji, uhapšeni su negirali krivicu tvrdeći da su sa S. P. samo sedeli i malo više popili.

Kako ističe zamenik višeg tužioca u Novom Pazaru Rade Filimonović, još se utvrđuje da li je osim obljube bilo i silovanja, a više detalja znaće se kada budu završeni svi pregledi i DNK analize i saslušani oštećena i petorica uhapšenih.

Sa porodicom živi u bedi

Napastvovana devojka S. P. ima bolesnog oca, mlađeg brata takođe sa smetnjama u razvoju i zdravu sestru koja je na radu u Švajcarskoj. Pre četiri meseca umrla joj je majka koja je hranila celu porodicu, uglavnom od socijale, Crvenog krsta i uz pomoć narodnih kuhinja u Novom Pazaru. Porodica je izuzetno siromašna i jedva se prehranjuje.

Prema nezvaničnim informacijama, lakše mentalno zaostala S. P. je došla u Hercegovačku ulicu, gde mahom žive novopazarski Romi, da se kod jedne poznanice raspita o mogućnostima dobijanja humanitarne pomoći. Pri povratku, na ulici su je srela trojica mladića i pozvali je u kuću Hasiba M. na piće, jer su navodno nešto slavili.

- Nakon što su svi malo više popili, S. P. je obljubljena, navodno su u ovome učestvovala sva petorica uhapšenih, a potom je jedan od uhapšenih sa njom imao seksualni odnos na koji je, kako je izjavio policiji, S. P. dobrovoljno pristala - dodaju izvori iz istrage.

Čak i da je sve bilo dobrovoljno, uhapšeni će odgovarati, jer nisu smeli da ulaze u intimne odnose sa osobom ometenom u razvoju. Da li će im biti određen i pritvor znaće se nakon što im istekne 48-časovno policijsko zadržavanje.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online