Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 13.08.2017.
15:31
Z. M. - Vesti A

Istraga smrti Srpkinje u Austriji: Novi dokazi protiv svekra

U istrazi smrti Dženifer Vasić (26), koja je nestala 2. februara i čije je telo nađeno 1. aprila u reci In, pojavili su se novi dokazi i svi oni, prema pisanju austrijskih medija, ukazuju na Dženinog svekra kao glavnog osumnjičenog. Četrdesetdvogodišnji svekar je dosad već triput privođen u okviru istrage Dženine smrti, ali policija i dalje traga za motivom zločina, a iako inspektori barataju podatkom da je Dženifer ubijena, nijedna od obdukcija, kao ni superobdukcija, nisu utvrdile tačan uzrok njene smrti!

pixabay.com
Dženifer abortirala neposredno pred smrt

Obdukcija je, naime, na telu koje je nađeno u poodmakloj fazi raspada, ustanovila da je Dženifer abortirala pre smrti. Taj podatak, prema pisanju austrijskih medija, iznenadio je Dženine rođake koji tvrde da ona nikada ne bi svojevoljno abortirala i smatraju da je ona verovatno bila naterana na takav korak. Izveštaj sa obdukcije ukazuje i da je abortus obavljen neposredno pred njenu smrt.

57 dana je trajala potraga za Dženifer

- Poslednjih nedelja svog života Dženifer je bila izuzetno nesrećna. Njen brak je bio pred raspadom zbog nasilnog ponašanja njenog muža i njegovih neverstava. Mi smo uvereni da je naša Dženi ubijena - još jednom su ponovili njeni rođaci koji žive u Nemačkoj.
Oni dodaju da je 42-godišnji svekar stalno spopadao Dženi, te da ona više nije htela da živi u Austriji, već je htela da se vrati porodici u Minhen, gde bi nastavila novi život sa dvojicom maloletnih sinova.

Mediji pišu i da policija pretpostavlja da je 42-godišnji svekar kobnog 2. februara u mestu Kundl sačekao Dženifer pred firmom u kojoj je ona radila. Ženi se posle toga gubi svaki trag sve do 1. aprila kada je nađeno njeno telo u reci In. Mediji pišu i da policiju vrlo čudi podatak da je Dženin muž, već prvi dan posle Dženinog nestanka, tražio da se starateljstvo nad dvojicom njihovih sinova prebaci na Dženinu svekrvu koja je, inače, u međuvremenu tražila razvod braka jer joj je suprug proteklih meseci pretio ubistvom!

- Strašan je osećaj znati da su deca moje sestre kod žene čoveka koji je možda ubio našu Dženifer. Sav trud naše porodice da dobijemo starateljstvo nad dvojicom Dženinih sinova zasad nije bio uspešan - kažu braća tragično nastradale Austrijanke srpskog porekla.

Triput hapšen

Dženi je 2. februara poslednji put viđena nakon što je u 19 sati s posla krenula kući
ubrzo je priveden Dženiferin rođak, ali je pušten iz policije posle samo nekoliko sati
policija nakon toga privela i Dženinog 42-godišnjeg svekra
verovalo se da je svekar kobne noći primio Dženifer u svoje taksi vozilo
posle 15 dana svekar je pušten iz pritvora, ali je drugi put uhapšen nakon što je 1. aprila u reci In nađeno Dženino telo
ponovo je oslobođen i na slobodi je bio do 13. maja, kada je po treći put uhapšen.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online