Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 06.09.2017.
19:15
Vesti A

Misteriozna smrt devojke u centru Beograda: Nađena zaklana u dvorištu zgrade

Telo Milene Đ. (25) iz sela nadomak Kruševca nađeno je u dvorištu zgrade u Ulici Džordža Vašingtona u Beogradu, a poprilično su misteriozne okolnosti pod kojima je telo nesrećne devojke pronađeno. Prema pisanju medija, devojka je imala prerezan vrat i helanke iscepane između nogu.

A. Čukić
Policija i dalje istražuje tragediju (Foto: Ilustracija)

Milena Đ. je, prema pisanju medija, nađena u ranim jutarnjim satima, a prema rečima izvora bliskog istrazi prve informacije koje su se pojavile sugerisale su da je ona najverovatnije skočila s terase stana u Beogradu u kojem je stanovala.

Crna nedelja u Beogradu

Početkom ove nedelje u Zvezdarskoj šumi u Beogradu nađeno je obešeno telo 24-godišnje devojke. Pretpostavlja se da se devojka sama obesila budući da je, prema pisanju medija, i ranije pokušavala da učini isto.

Međutim, povrede koje su uočene na njenom telu i iscepana garderoba obavile su ceo ovaj slučaj velom misterije. Zbog toga je i naložena obdukcija na Institutu za sudsku medicinu.

- Devojka je ležala u dvorištu zgrade. Imala je raširene noge sa pocepanim helankama između ekstremiteta i prerezan vrat - rekao je za medije izvor iz istrage.

Prema pisanju medija, Milena Đ. je na sebi imala crne helanke, crnu majicu i čarape. Na njenim nogama je bila jedna patika, dok je druga nađena nedaleko od nje. Nastradala devojka je, kako su preneli mediji reči izvora iz istrage, stanovala na šestom spratu zgrade u Ulici Džordža Vašingtona, a rodom je iz sela nadomak Kruševca.

- Zasad još nije poznato da li je u ovom slučaju reč o samoubistvu, nesrećnom slučaju ili ubistvu. Među stanarima zgrade postoje spekulacije da je devojka silovana, zaklana i bačena sa terase, ali to su informacije koje zasad nisu potvrđene, a policija radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima se dogodila tragedija - zaključio je za medije izvor iz beogradske policije.

Ranjavanje u parku

Stefan N. (27) ranjen je u noći između ponedeljka i utorka u pucnjavi na Novom Beogradu. On je, prema pisanju medija, bio sa drugovima u parku kada mu je prišla nepoznata osoba i pucala u njega iz pištolja. Stefan je pogođen u rame i obilno je krvario, a kolima Hitne pomoći, u pratnji policijske patrole, prevezen je u Zemunsku bolnicu. Mediji pišu da Stefan nije životno ugrožen, a policija radi na identifikaciji i hapšenju napadača.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online