Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 16.01.2018.
18:22
B. Božin - Vesti A

Partnerku zaklao, njenog sina oteo

Edin A. (32), poreklom iz Bosne i Hercegovine, na počektu suđenja pred Pokrajinskim sudom u Berlinu priznao je ubistvo Mišel E. (35) u njenom stanu u berlinskom Hajligenzeu u maju prošle godine.

pixabay.com
Zaklao ženu na spavanju, savesti nigde na vidiku

Edin i Mišel su živeli zajedno, ali kada je Edin postao nasilan ta veza je pukla i on je morao da se iseli iz njenog stana.

U optužnici je navedeno da se zbog toga osećao "iskorišćeno i poniženo" i da je smišljao osvetu.

Ovaj 32-godišnji Bosanac je kobnog jutra 18. maja najpre sačekao Mišelinog 12-godišnjeg sina.

Dok je dečak šetao psa Edin mu je prišao, udario ga i nasilno odvukao u vikendicu koja je pripadala Edinovom prijatelju.

Tu je dečaka ostavio vezanih ruku i nogu i usta zapušenih čarapom.

Smrtno uplašenom dečaku je zapretio: "Sada idem da ubijem tvoju majku, a onda ću ubiti tebe i psa"! Uzeo je dečakove ključeve od stana i otišao s namerom da ostvari svoj zločinački naum.

Mišel ništa nije slutila kada je u 11 sati čula ključ u bravi jer je očekivala povratak sina. Iznenada, pred njom je stajao bivši partner koji je uperio u nju gasni revolver i naredio joj da "bude mirna, inače nikad više neće videti sina".

Zatim je iz kuhinje uzeo nož i prerezao vrat ženi koja je za kratko vreme iskrvarila.

Sav krvav, ubica se potom vratio u vikendicu, oprao ruke i presvukao majicu.

- Nakon toga je dečaka bacio na kauč i zverski ga tukao pre nego što ga je zaključao u kupatilo i otišao. Dečak je glasno dozivao upomoć i na kraju su ga čuli i oslobodili. Par koji ga je našao odmah je obavestio i policiju, a dečak je inspektorima ispričao jezivu priču nadajući se sve vreme da je nasilnik samo blefirao i da je njegova majka živa. Pola sata kasnije policajci su upali u stan Mišel E. i tamo zatekli stravičan prizor - navodi se u optužnici protiv Edina A.

Za odbeglim ubicom organizovana je potraga i posle dva dana Edin je uhapšen u predgrađu Nojkeln.

Optuženi Bosanac je pognute glave i bez reagovanja saslušao optužnicu. Na početku suđenja je izjavio da je tačno da je dečaka odvukao u kolibu, vezao, udario i kasnije zatvorio u kupatilo.

- U međuvremenu sam bio u Mišelinom stanu i ubio sam je. Ona je sedela za kompjuterom, vikala i psovala me. Pobesneo sam, uzeo nož i zario joj ga u vrat. Sada se kajem zbog onoga što sam uradio - ispričao je Edin A.

Omiljena komšinica

Komšije ubijene Mišel kažu da je ona bila lepa i vedra žena koja je uvek bila spremna svima da pomogne.

Ta njena dobrodušnost se, nažalost, pokazala kao omča koja ju je na kraju koštala života.

Kada je upoznala Edina, azilanta iz sela u Bosni, koji nije imao ni stan, ni šansu da nađe posao, ona je odmah pokazala empatiju prema njemu i želela da mu pomogne.

Međutim, Mišel nije bila svesna da je u kuću dovela đavola, ispričala je za "Berliner Kurier
" njena prijateljica.

- Edin je bio loš čovek. Kad mu nešto ne bi odgovaralo, odmah je besneo, vikao i udarao. Ni Mišel nije štedeo - rekla je prijateljica ubijene žene.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online