Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 06.06.2018.
18:18
E. V. A

Mrak na oči zbog prebijenog sina

Nakon potrage, beogradska policije uhapsila je Zorana Grujića, inače fudbalskog menadžera, koji je posle sukoba njegovog sina starog šest godina sa dečakom od 12 godina, otišao do stana roditelja starijeg dečaka i izrešetao ih po nogama. Prema poslednjim informacijama, Katarina J. (43) i Staniša J. (40) se ne nalaze u životnoj opasnosti.

N. Đurović
Policija uhapsila čoveka koji je pucao na roditelje dečaka koji je pretukao njegovog sina (Foto: Arhiva)

Sve se dešavalo u novobeogradskoj ulici Goce Delčeva. Prema nezvaničnim informacijama iz istrage, Stanišin i Katarinin sin je pretukao Zoranovog sina, a sukob je nastao zbog "skidanja gaća".

- Njihov sin je, inače, problematičan dečak i stalno pravi haos, poprilično je neobuzdan. Bilo je tu više dece, igrali su se u parkiću, a navodno je Stanišin sin krenuo da skine gaće Zoranovom detetu, koji se pobunio. Nakon toga, Stanišin sin je pretukao dvostruko mlađe Zoranovo dete i to poprilično jako. Nije nimalo bilo naivno - ispričao je izvor blizak istrazi za medije.

Kako prepričava Slavica I, baba dečaka koji je napao mališana, ona je sa ćerkom posmatrala unuka kroz prozor, kako se igra loptom sa drugom decom.

- Bilo je sve u redu i ponašao se najnormalnije. Sklonile smo se s prozora i nije prošlo ni pet minuta, a moj unuk je uleteo u stan i ponavljao: "Uradio sam nešto loše." Počele smo da ga grdimo kako bismo ga uplašile, rekle smo da će doći policija da nas bije ili neko od roditelja. Nije prošlo ni 20 minuta, a neko je zvonio na vrata. Pogledale smo na špijunku i videle nepoznatog muškarca. Odmah smo pretpostavile da je otac nekog deteta. Pustili smo ga u stan, najnormalnije je seo, pričali smo i u međuvremenu je došao moj zet. Staniša je takođe grdio mog unuka, a zatim je uzeo telefon i otišao u drugu sobu da zove policiju. Sve je delovalo u redu. Tada je zet pitao policiju: "Da li da mi dođemo kod vas ili ćete vi doći?" Policajac mu je rekao da oni dođu u stanicu. Nakon što je to Zoran čuo, bez reči je krenuo ka izlazu - kaže Slavica I. za medije.

Krenuli su da ga isprate, kada je Grujić izvadio pištolj.

- Prvo je uperio pištolj u mog unuka, ali se predomislio. Kada je naišla moja ćerka Katarina, pucao joj je u nogu. Za to vreme, moj zet je i dalje u drugoj sobi pričao s policijom. Pojavio se i on, još držeći slušalicu i pričajući s policijom, a Zoran mu je pucao u nogu. Moj zet je u slušalicu počeo da viče: "Ovaj nas ubi, upucao nas je, dođite brzo, zovite Hitnu." Pucao je i na mene, ali me je promašio, a nakon toga je pobegao - dodaje baba dečaka.

Problematičan osnovac

Prema nezvaničnim informacijama, sin ranjenih supružnika je problematičan, zbog čega su ga upisali u drugu školu.
- Oni su ovde u Goce Delčeva nekoliko dana, dok ne upišu svog sina u školu. Navodno, toliko je problematičan, pa su morali da ga upišu u drugu školu, a inače su prijavljeni na adresi u Zemunu - ispričao je jedan od komšija za medije.

 

 

 

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online