Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 19.06.2018.
00:41
Z. Marjanović - Vesti A

Tragičan vikend na drumovima Srbije: Sa posla u smrt

Protekli vikend na drumovima Srbije bio je jedan od najtragičnijih u poslednje vreme. Šest osoba je poginulo u dve saobraćajne nezgode. Najtragičnija bila je saobraćajna nesreća na delu Ibarske magistrale između Čačka i Mrčajevaca, u kojoj su život igubili braća Milija (21) i Petar Paunović(24) iz sela Bumbarevo Brdo, Bojan Lazović(24) i Ivana Joković (33) iz sela Bresnica, a teško su povređene Jelisaveta Stanojević (28) i Gordana Simić (36) iz Mrčajevaca.

pixabay.com
Šest osoba stradalo, a još šest povređeno na srpskim drumovima tokom vikenda (Foto: Ilustracija)

Nastradali i povređeni u udesu ni slutili nisu šta ih čeka na povratku kućama nakon završene druge smene u firmi Kamelija u Čačku. Po njih je automobilom audi došao Petar Paunović, kako bi ih posle druge smene odvezao kućama.

- Nesreća se dogodila tako što je automobil škoda, kojim je upravljao Nenad Jeftović (39) zbog prevelike brzine, krećući se iz pravca Mrčajevaca ka Čačku, udario u automobil jugo, nakon čega je izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na levu stranu puta i naleteo na automobil audi, koji je dolazio iz suprotnog pravca i koji je od siline udara sleteo sa puta u kanal i udario u betonsku ogradu. Škoda smrti je potom ponovo udarila u jugo koji je sleteo sa puta. Od siline udara, u audiju su poginuli su braća Paunović, Lazović i Joković. Teške povrede zadobile su Stanojevićeva i Simićeva - kažu u policiji za medije.

Njihovo zdravstveno stanje se prati, kažu u lokalnoj bolnici i za sada ne žele da izlaze sa više detalja. U udesu je lakše povređen i vozač juga.

Nakon uviđaja, utvređno je kako je vozač škode Jeftović bio pod uticajem alkohola. On je, prema svedočenju meštana, tog dana pio u kafanama u selu Mojsinje, a zatim je vidno pijan u kasnim večernjim satima seo za volan svog automobila, a ta njegova vožnja je završila smrću četvoro mladih ljudi.

Uviđaj su nakon nesreće obavili tužilac i saobraćajac, posle čega je Jeftoviću, koji nije povređen u udesu, određen pritvor. Zbog teške saobraćajne nesreće u kojoj je stradalo četvoro mladih ljudi, gradonačelnik Čačka MilunTodorović je proglasio Dan žalosti na teritoriji grada Čačka

Sleteli s puta

Tokom vikenda, kako smo naveli, dogodila se još jedna užasna saobraćajna nesreća. Na lokalnom putu Nikinci - Platičevo, na području Rume, poginuli su Dragan L. (32) i Ljubiša Ć. (24) iz Brestača, a povređeni su Saša J. (44), Zoran J. (28) i Zoran K. (20) takođe iz Brestača. Dvojica muškaraca stradala su na licu mesta kada je Saša J. upravljajući jugom iz još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta.

 

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online