Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 12.11.2010.
10:38
Novosti, Blic A

Terzić se "krio" u Budvi

Budvani tvrde da su u protekle dve godine svi znali da je Zvezdan Terzić bio u Crnoj Gori, sem policije. Kažu da su ga viđali na stadionu Mogrena, a da je najverovatnije boravio i u jednoj kući u Bečićima.

Zvezdan Terzić

"Ionako smo imali dosta dojava o Terziću. Ljudi su ga viđali na različitim mestima duž primorja i mislim da je njegovo skrivanje postalo neodrživo, posebno posle potpisivanja sporazuma o izručenju između Srbije i Crne Gore. Za sada nije poznato kako i kada je napustio teritoriju Crne Gore", rekao je jedan inspektor iz Crne Gore.

"I nas zanima gde se skrivao, ko mu ju pomagao. I kako je i kada ušao u Srbiju. Ali mi nismo imali ovlašćenja da ga bilo šta pitamo jer je u nadležnosti suda. Na sva ta pitanja koja interesuju i nas i javnost Terzića bi trebalo da pita sudija", rekao je sagovornik "Blica" iz MUP-a Srbije.

Vladan Batić, Terzićev branilac, kaže da "ne zna gde se njegov klijent nalazio poslednje dve godine, od kada je raspisana poternica, i da o tome nisu razgovarali".

Predajom je sigurno laknulo i njegovim jatacima. Nesumnjivo je da je Terzić tokom tri godine bekstva, bar izvestan deo proveo i u metropoli crnogorskog turizma. Gde tačno, u čijem stanu, u kom delu grada - za sada nije poznato. Kruži priča da se skrivao u hotelima "Splendid" i "Avala", kao i u "jednoj privatnoj kući u Bečićima".

Pojedini fudbaleri FK Mogren, čije je utakmice Terzić navodno ponekad pratio, malo kamufliran kačketima i šeširima, pričaju da su ga viđali kod stadiona "Mogren", na ulazu u Budvu. Jednom je čak i uhapšena osoba koja je, prema dojavi, trebalo da bude nekadašnji predsednik FSS. Na kraju se, ipak, uspostavilo da uhapšeni nije osoba sa poternice.

U međuvremenu, Terzić je igrao čak i mali fudbal sa prijateljima po Budvi. Niko od njih ne želi da to javno kaže iako se zna i mesto na kome su se odigravali prijateljski mečevi. 

Zvezdan Terzić predao se srpskoj policiji, što je potvrdio i direktor policije Milorad Veljović. On će danas biti saslušan pred većem Višeg suda u Beogradu. Sud je saopštio da će Terzić, optužen da je od transfera fudbalera prisvojio 4,4 miliona evra, biti saslušan "o okolnostima koje se odnose na pritvor", pošto mu je pritvor određen dok je bio u bekstvu.

POVEZANE VESTI

Petak 12.11.2010. 10:42
djubre bi se kri na javnim mestima do kraja zivota da nije potpisan protokol o izrucenju kriminalaca i svih optuzenih. a kakvog advokata ima, bolje da se nije ni predao vlastima srbije.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online