Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 31.01.2011.
09:33
Beta A

Okončan pretres stana Mladićevog sina

Policija je danas obavila pretres stana u Beogradu Darka Mladića, sina haškog begunca Ratka Mladića, rečeno je u Tužilaštvu za ratne zločine. Advokat porodice Mladić Miloš Šaljić rekao je danas Srni da pripadnici Službe za otkrivanje ratnih zločina MUP-a Srbije nisu ništa našli prilikom pretresa stana.

"Ja se nalazim u stanu, gde je bio Darko, deca su otišla u školu i vrtić. Pretres je bio korektan, sve je bilo u redu i pretres se privodi kraju", rekao je Šaljić.

Pripadnici SAJ-a puštali samo stanare da uđu u zgradu
 

''Pripadnici kriminalističke policije pregledali su rokovnike, slike i druge predmete koji su ih interesovali, ali nisu ništa našli. Poneli su sa sobom samo hard disk, na kojem su dečje igrice, jer nisu mogli da ga do kraja pregledaju'', dodao je on.


Pretres stana Darka Mladića u beogradskom naselju Vidikovački venac sproveden je po nalogu tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića. Pretres je trajao pet sati, a pripadnici SAJ-a u uniformama sa perkrivenim licima, obezbeđivali su ulaz zgrade i puštali samo stanare.

Akcija je organizovana u potrazi za materijalima i dokazima koji bi ukazali na mesto skrivanja ratnog komandanta bosanskig Srba Ratka Mladića, rekli su u tužilaštvu.

Bivši komandant Vojske Republike Srpske, general Ratko Mladić, pred Haškim tribunalom je optužen za genocid u Srebrenici, ratne zločine i zločine protiv čovečnosti počinjene tokom rata u BiH 1992-1995.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 31.01.2011. 10:21
Добро јутро пријатељи моји.....а непријатељи ма марш море у три лијепе.... Јавност прави шок за нас Србе,док непријетељ искесио зубе и чека..хахахахаа али они незнају у чемује трик? Зашто сви фантомке носе преко главе,који улазе и излазе из куће,јестели када видјели специјалца покрупног дебељушкаст даје-- ја нисам--еее у томе је трик хахаха које иза те маске па наравно ЂЕНЕРАЛ наш -понекад човек дође попије кафу са Фамилијом испричасе и тако.. док се душмани радују -- а прави Срби стрепе. Јасам јатак,ништа се ви не брините..има још правих Срба ЂЕНЕРАЛ ЈЕ БИО И ОСТАЋЕ ЛЕГЕНДА СРБСКОГА НАРОДА,
Ponedeljak 31.01.2011. 09:35
Какве будале, оставите више намиру породицу нашег ђенерала!
Ponedeljak 31.01.2011. 09:55
Logor na Banjici su za vreme nemacke okupacije cuvali srpski zandari a srpskom policijom je komandovao Gestapo. Hvala Bogu toga vise nema.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online