Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Subota 19.02.2011.
14:38
Vestionline A

''Mnogima se tresu gaće od Šešelja''

Učesnici Međunarodnog skupa podrške Vojislavu Šešelju poručili su danas da je oslobađajuća presuda Tribunala u Hagu za predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) jedina pravedna i moguća.

Predstvanici SRS-a i srpskog i ruskog Komiteta za odbranu Vojislava Šešelja ocenili su na skupu u Sava centru sa je Šešelj pobio sve tačke optužnice Haškog tribunala i tako napravio smešnima neke stručnjake tog suda, a naročito, kako su rekli, svedoke u tom procesu.

Siguran u Šešeljev povratak: Dragan Todorović
 

Potpredsednik SRS-a Dragan Todorović istakao je da je jasno "da mora prestati haška tiranija".

"Jedina odluka pretresnog veća može biti sloboda za Šešelja. Mnogima se tresu gaće od činjenice da će se on vratiti. Plaše se jer na političkoj sceni vlada žabokrečina, utrkuju se ko će da dođe na vlast, a ne da poprave stvari u zemlji. Samo su Šešelj i
SRS u stanju da kažu istinu u lice i brane narod. Jedino Šešelj može pokrenuti promene u Srbiji", rekao je Todorović.

Predsednik srpskog Komiteta za odbranu Šešelja Zoran Krasić ocenio je da je tužilaštvo u Hagu ispalo smešno kad je Šešelj izneo svoju odbranu.

"Ništa nije ostalo od optužnice. Ostalo je kršenje ljudskih prava i jedini mogući pravni rezultat je oslobađajuća presuda", poručio je Krasić.

Predsednik tog komiteta u Rusiji Sergej Baburin poručio je da Šešelj ima apsolutnu podršku većine građana Rusije i naveo da je stav Ruske dume da treba "likvidirati haški sud".

"Insistiraćemo da se Šešelj brani sa slobode i pozivam vlast u Srbiji da garantuje za oslobađanje Šešelja", kazao je on.

POVEZANE VESTI

Subota 19.02.2011. 14:55
Jedina PRAVEDNA odluka je OSLOBADJAJUCA.Dobro dosao VOJVODO Bog te cuvao AMIN.
Subota 19.02.2011. 15:03
"...tako napravio smešnima neke stručnjake tog suda..." Šta ima tu smešno ? Pa on je u ćorći a ne haški stručnjaci ! Može on njima i da pokaže kugu, boli ih k******, on živi godinama u 5 kvadrata ! Al će sa njim, kao sa ovima na vlasti da se probijemo na svetskoj sceni do moga! Sjedne strane žute kukavice i lopovi, sa druge robijaš i fanatik koji kao veliki srbin nezna ni onaj srpski " RRRRR" da izgovori !!! Ma nema ništa od nas, propali smo , nema spasa jer nemamo pravog vođu i nikada nismo ga imali !
Subota 19.02.2011. 15:17
Ko nije shvatio Merkelovu da je sa ulaskom Hrvatske proces prijema završen, treba da se okrene oko sebe i vidi čije su srpske banke, fabrike, mlekare, uljare, šećerane i ostali strateški punktovi. Čeka se zakon o restituciji čisto zbog Švapskih imanja i FERTIG. Čim se zakon donese eto Šešelja za revanš, ali će biti samo moralni dobitnik. Materijalni dobitnik je onaj ko je jamio na vreme. Naravno, ako se aerodrom ne zatvori na vreme.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online