Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 21.04.2011.
13:13
D. Dekić - Vesti A

Vučić preti dok Toma gladuje!

Srpska napredna stranka biće primorana da između Vaskrsa i 1. maja pozove celu Srbiju na masovni skup u Beograd ako zdravstveno stanje lidera SNS-a Tomislava Nikolića bude pogoršano.

I dalje štrajkuje: Tomislav Nikolić sa suprugom Danicom
 

- Nikolić će od štrajka odustati samo ako bude određen termin izbora, ili bi takvu odluku mogao doneti i u drugim okolnostima - kazao je Vučić i dodao da lider SNS-a ne želi da razgovara o prekidu štrajka.


Mada Vučić kaže da SNS nema kontakte sa Demokratskom strankom, korak nade u prevazilaženju političke pat pozicije mogao bi da bude odlazak ambasadora Ruske

I Brisel apeluje

 

Delegacije evropskog i srpskog parlamenta su u zajedničkoj deklaraciji pozvale su predsednika SNS-a "da odmah prekine štrajk glađu" i da se politička borba vrati u institucije.
Evropski parlamentarci upozorili su kolege iz Srbije da politička nestabilnost šteti integracijama Srbije u EU.

Federacije Aleksandra Konuzina kod Nikolića, samo dan posle posete ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova Beogradu.


Konuzin je tada od čelnika Nove Srbije Velimira Ilića zatražio da napusti bolnički apartman kako bi sa Nikolićem razgovarao u četiri oka.


Diplomata nije želeo da komentariše susret, ali je to učinio Ilić koji se nada da će ovi razgovori biti "pomak ka posredovanju" da se predsednik Srbije Boris Tadić "urazumi".


- Čudi me da Tadić ne reaguje, problem treba da prevaziđemo što pre, jer se nacija se ne sme dovesti u ovo stanje, kada treba da se raduje zbog velikog praznika Uskrsa. Očekujem da razum pobedi, da Tadić, kao izuzetno krut u ovome, popusti i da se nađe dogovor oko izbora koji su Srbiji neophodni - kazao je Ilić.

Stanje stabilno

 

Fiziološko stanje Nikolića je petog dana od kada ne uzima hranu i vodu, prema rečima, člana konzilijuma Beogradskog kliničko-bolničkog centra dr Reika Huskića stabilno, ali on i dalje odbija hranu i tečnost, pa se taj nedostatak nadoknađuje infuzijama.


- Ustanovljene nepravilnosti elektrolitskog statusa koji reguliše rad mnogih organa, zalaganjem internista su korigovane - kazao je Huskić.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 21.04.2011. 21:21
dobro šalu na stranu,kad je onaj jadnik u muci zabio ekser kroz ruku za sto niko nije galamio niti ga obilazio,a njemu je sigurno došlo više do grla nego tomi.da li ćemo mi nakraju priče ipak svatiti da kapitalizam nije ni malo humano društvo.ko stari grci iza riječi demokratija krrili robove tako i danas iza riječi demokratija kriju da nas pretvaraju u robove ili bolje reči sami se u njih pretvaramo našim ludorijama na izborima glasajuči za goniče robova,pardon demokrate.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online