Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 26.05.2011.
22:13
Beta A

Mladiću loše, prekinuto saslušanje

Istražni sudija Odeljenja beogradskog Višeg suda za ratne zločine prekinuo je u četvrtak uveče saslušanje haškog optuženika Ratka Mladića zbog teškog psihofizičkog stanja uhapšenog, izjavio je njegov advokat Miloš Šaljić.

Ratko Mladić

Šaljić je novinarima ispred Specijalnog suda rekao da je istražni sudija Milan Dilparić pokušao da razgovara sa Mladićem, ali da nije uspeo jer bivši ratni vođa bosanskih Srba nije mogao da komunicira.


Istražni sudija čak nije uspeo da uzme ni lične podatke od uhapšenog Mladića, rekao je Šaljić, i dodao da je Mladić više puta pokušao da se obrati tužiocima, posebno zameniku tužioca Brunu Vekariću. Prema tvrdnjama advokata, Mladić je na saslušanju govorio nepovezano.


Šaljić je rekao da će Mladića večeras pregledati lekari tvrdeći da taj pregled nije obavljen ranije danas kako je saopšteno. Advokat očekuje da će sutra istražni sudija ponovo pokušati da sasluša Mladića.


Govoreći o psihofizičkom stanju Mladića, Šaljić je rekao da je on svestan da je uhapšen i gde se nalazi, kao i da je rekao da ne priznaje Haški tribunal. Šaljić je dodao da Mladić, iako je prilikom današnjeg hapšenja, bio naoružan, nije želeo da upotrebi oružje.


Mladić je, prema rečima njegovog advokata, pitao za svoju porodicu. Šaljić je rekao i da će porodica sutra da poseti Mladića.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 26.05.2011. 22:34
Cujte Srbi, cuvajte se sebe !!!! Sta reci a ne zakukati ?! Ucite Srbi od svojih komsija kako da se odnosite prema borcima ! Jos jedan razlog da nogom ne zgazim tamo dok je politicki milje u Srbiji u ovom sastavu ! Pitam se samo, hoce li doci vreme da se psihopate koje danas vode Srbiju sude za izdaju i propast naroda ! Mnogo sam se puta od dolaska ove vlasti postidela sto sam srpkinja a danas sam jednostavno ostala bez teksta ! Sta je doziveo Mladic, da o njemu odlucuju psihopate ! Uopste ne verujem u zvanicno plasiranu pricu o njegovom hapsenju, tek ce izadji na videlo sve o generali, njegovim delima, borbi, sudbini njegove porodice i razlozima smrti njegove cerke ! Fuj Tadicu, gadis mi se
Četvrtak 26.05.2011. 22:31
A tekst okacite macku o rep i farbajte koga hocete. Ja ne kupujem ovu pricu.
Petak 27.05.2011. 09:10
Maltretirate starog i nemocnog coveka..janicari i izdajnici...ratko, rano nasa ljuta...oprosti nam...oprosti nisu svi srbi kurve izdajnicke
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online