Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 28.05.2011.
13:31
Blic A

Mladić dnevno zarađivao po 1.300 dinara

Radio je i ćutao. Bio je majstor na završnim radovima u zgradama zrenjaninske industrijske zone i dnevno je zarađivao oko 1.300 dinara. Ratko Mladić, odnosno Milorad Komadić kako su ga znali radnici na gradilištu, proveo je nekoliko dana na fizičkim poslovima u Zrenjaninu.

Na građevini zarađivao po 1300 dinara
 

- Radio je sa nama tri-četiri dana na gradilištu. Došao je kao nadničar. Ne bih ga možda ni primetio da nisu svi komentarisali kako veoma liči na Mladića. Tada sam ga i sam uočio - priča za “Blic” još jedan građevinski radnik iz Zrenjanina.


On potvrđuje navode studenta R. R. (20) koji je, takođe, ekskluzivno za "Blic" ispričao kako je u julu 2010. godine radio na građevini rame uz rame sa najtraženijim haškim beguncem.
 

Zamolivši za anonimnost, jer se boji za svoju bezbednost, navodi da je Milorad Komadić tih dana uglavnom kopao rupe. Kako se može čuti, za rad na gradilištu industrijske zone.
 

Nekadašnji radnici se sećaju da je delovao povučeno, ćutljivo i nije puno pričao. Samo je odgovarao na pitanja. Nijedan od radnika nije primetio značajnije zdravstvene probleme.
 

- Kopali smo slivnike, rupe i rovove za cevi, betonirali po čitavoj novoj industrijskoj zoni. On je, konkretno, radio sa ašovom, samo kopajući put za cev, od kanalizacije do slivnika - kaže sagovornik lista.

Svima je, ipak, bila sumnjiva izuzetna sličnost Komadića sa Mladićem; ogromna fizička sličnost, podudarnost u godinama, obojica rođeni u Republici Srpskoj.

- Gledam danas sliku uhapšenog Mladića, i zaista, to je on. To je i čovek koji je bio na našem gradilištu, ali je strašno, gotovo neverovatno, ostario za samo jednu godinu - priča R. R., student koji je “Blicu” ispričao da je na gradilištu nove industrijske zone radio sa najtraženijim haškim optuženikom.

POVEZANE VESTI

Subota 28.05.2011. 13:40
Pa bar je bio vredan,nije se sakrio i lencario.
Subota 28.05.2011. 15:07
Sada će se postaviti pitanje kako je gazda isplaćivao rad na crno, ipak je to 300 evra mesečno. Sa tolikim parama Mladić nije išao u Lazarevo da ga neko vidi nego je besneo kod švalerke u Zrenjaninu. Zato se nije ni javljao Bosi a ona mislila da je mrtav. Ljudi, svi ćemo dobiti moždani udar za par dana.
Subota 28.05.2011. 16:58
Bice bolje da misljenje sacuvas za sebe----rat i njegove posledice nikoga ne usrecuje---pa nece ni tebe....mnogo se varas. U ratu svi gube. A mnogi gube mesto na ovom portalu.....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online