Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 30.09.2011.
13:33
Vestionline A

Monah Antonije sprečava gej paradu

Dragan Davidović, tj. monah Antonije, najavio je da će i ove godine pokušati da spreči održavanje Parade ponosa, koju je nazvao "paradom seksualnih izopačenika". Oni, prema njegovim rečima, "požudno žele sve ljude inficirati svojom duhovnom svebolešću".

Monah Antonije: Sve je u rukama Ivice Dačića
 

Monah Antonije je rekao da će učestvovati u subotu u 16 sati u litiji od Saborne crkve do Hrama Svetog Save u organizaciji udruženja Istinoljublje, a da će u nedelju učestvovati u molitvenoj litiji koju organizuju desničarske organizacije na dan održavanja Parade ponosa.


On je naveo da će u nedelju ići u molitvenu šetnju, ali samo do Slavije, odakle će se, kako je rekao, mirno uputiti ka zgradi Studentskog kulturnog centra u čijoj blizini je najavljeno održavanje Parade ponosa, za koju je kazao da je "propagandno skrnavno veselje zabludelih gej-jadnika".

Nema odlaganja Parade

 

"Naravno da nikada nećemo odložiti Paradu. Mogu samo da je zabrane. A ukoliko bi Parada bila zabranjena to bi značilo da država odustaje od svog suvereniteta u samom centru Beograda", rekao je jedan od predstavnika organizacionog odbora Parade Goran Miletić.

Prema njegovim rečima, na litiju koja će biti održana u subotu doći će i nekoliko sveštenika, među kojima i otac Žarko Gavrilović, poznat kao predvodnik batinaša učesnika prvog pokušaja Parade iz 2001. godine, a učesnici će noć provesti ispred Hrama Svetog Save.

"Mi nećemo pozivati nikoga da naudi nekome, ali hoćemo svakoga po savesti i svojim moćima pokušati podstaći da se učini sve kako bi se sprečilo još jedno demonsko ismevanje suštine bića ovog naroda", kazao je monah Antonije.

Prema njegovim rečima, i nož i pogača - sve dobro rodne grude, u rukama su ministra policije Ivice Dačića.

"Ministre, hoćeš li raskomadati dušu narodnu zbog šake glasova i proklete fotelje ili biti vanvremeni Srbin", upitao je monah Antonije, koji je Dačića zamolio da "ne bude više obična Marica sumnjivog morala nego da bude Ivica".

On je izrazio protest ne samo zbog "parade srama" već i, kako je naveo, zbog "svih sramnih bezbožničkih programa mnogih elektronskih i štampanih medija masonima porobljene Srbije".

POVEZANE VESTI

Petak 30.09.2011. 13:49
Uman covek monah antonije.lepo je i poucno procitati sta je reko.
Petak 30.09.2011. 13:39
Доста приче бре више,него сви на улицу,да скинемо ова говна и гњиде ,да их повешамо и добро утабамо и бацимо у дунав,нек плове ка ЕУ . ИЗДАЈНИЧКА ВЛАДА ЈЕ ГОТОВА,А БОГ ДАО НИКАДА ВИШЕ,СРБИЈА ИМА ДА БУДЕ СРБИЈА ИЛИ ЈЕ НЕЋЕ БИТИ. СА НЕБЕСА ЗРАК ПРОБИЈА,НИКО НЕ ЗНА ШТА ТО СИЈА.
Petak 30.09.2011. 14:00
Idite u crkvu i molite se bogu za zdravlj i razum...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online