Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 10.11.2011.
15:34
Vestionline A

SNS: Ne planiramo uvođenje vojnog roka

Srpska napredna stranka demantovala je da planira da, ako dođe na vlast, ponovo uvede služenje vojnog roka.Nigde, ni na jednom mestu u programu stranke se ne pominje nikakav vojni rok, a pogotovo ne obavezujući, navodi se u saopštenju SNS.

SNS: Mediji vode kampanju protiv nas
 

Ta stranka poručuje da uopšte ne namerava da vraća ili uvodi obavezujuće vojne rokove, kao i da je spremna da prihvati sve razumne kritike kojima bi unapredila i
popravila svoju programsku platformu.

U saopštenju SNS se ocenjuje da pisanje pojedinih medija da ta stranka namerava da ponovo uvede vojni rok, predstavlja "prljavu i besmislenu kampanju", koju vlast preko svojih medija vodi protiv Programske platforme SNS.

Tabaković: O Deklaraciji tek kad vidimo tekst

 

Član Predsedništva SNS-a Jorgovanka Tabaković izjavila je da će se poslanici te stranke izjašnjavati o Deklaraciji o Kosovu i Metohiji, tek kada vide tekst tog dokumenta, jer Vlada Srbije ne zaslužuje poverenje "na neviđeno".


Bez obzira na značaj pitanja Kosova i Metohije, ova Vlada Srbije nije ničim u svom mandatau zaslužila poverenje unapred i na neviđeno, rekla je Tabakovićeva.
 

Ona je istakla da poslanici SNS ne idu na kolegijume i ne učestvuju u neformalnim razgovorima, ali postoje informacije da je vlast u panici i pokušava da izbegne raspravu o Kosovu i Metohiji. Prema njenim rečima, SNS bi nastavila strpljivo i ozbiljno pregovore o Kosovu i Metohiji.


Problem takve težine se ne rešava brzopleto, bez obzira na obećanja ili želju da budete upamćeni. Potrebno je strpljivo, odgovorno i dugo pregovaranje, rekla je Tabaković.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 10.11.2011. 18:21
Ови ни сами не знају шта желе, шта не желе. Каква је то странка која 3 године није имала никакав програм, да би онда под притиском јавности објавили 20 тачака, које нису ништа друго него обичне бајке које народ жели да чује. Странка која нема конкретан став ни о Космету, ЕУ, војсци, паради педера, штрајковима, незапосленошћу и свим осталим. Подсећају ме на Коштуницу, он је тако необавешен и неодлучан. Могли би заједно у коалицију СНС и ДСС-таман су ту исти.
Četvrtak 10.11.2011. 16:23
Kao žena bih volela da imamo vojsku kao nekada, makar da neko nauči muškarce da budu uredni i disciplinovani, ako već nismo jaki da branimo državne granice i svoj narod. Očekujem od SNS da nam pomogne da sa vlasti svrgnemo štetočine, zatim da ponovo imamo državu sa svim njenim elementima, i na kraju da dobijemo oružani organ u koji će narod imati poverenje i osećati se posebnim i privilegovanim ako služi vojni rok, bez ikakve prisile
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online