Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
22
Ponedeljak 27.02.2012.
13:34
Vestionline A

Nemci priznali zašto su bombardovali Srbiju!

Za bombardovanje Srbije 1999. godine odgovoran je ministar odbrane Nemačke Rudolf Sarping, tvrdi Hening Henš, posmatrač OEBS-a. Prema njegovim rečima, Sarping je lažno predstavio UČK pobunjenike kao civilne žrtve. Pogledajte snimak!

Srbija je bombardovana 1999. godine zbog laži tadašnjeg ministra odbrane Nemačke Rudolfa Sarpinga, tvrdi Hening Henš, član misije OEBS-a
 

- Srbija je bombardovana 1999. godine zbog laži tadašnjeg ministra odbrane Nemačke Rudolfa Sarpinga - tvrdi Hening Henš, član misije OEBS-a, koji je bio svedok dogovora posle kog je usledila NATO agresija na tadašnju Saveznu republiku Jugoslaviju.

U ispovesti pred kamerama, član misije OEBS-a ispričao je kako je Sarping iz samo njemu znanih razloga lansirao lažnu vest da su UČK pobunjenici zapravo civilne žrtve. Svedok posmatrač OEBS-a lično je prisustvovao uviđaju u Rugovu, gde se desila borba između srpskih policijskih jedinica i UČK pobunjenika. Međutim, Sarpingova priča poslužila je čelnicima NATO-a da započnu vazdušne udare na SRJ koji su trajali punih 78 dana, a okončani su u prvoj polovini juna, potpisivanjem Kumanovoskog sporazuma.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 27.02.2012. 13:49
I sta sada? Hoce li Nemacka povuci priznanje kosova i izviniti se za gnusne lazi,uranijuske bombe,pobijene i ranjene,..razrusene objekte..itd? Naravno da nece jer nasa vlast ovaj dokaz nece smeti njima ni pomenuti..
Ponedeljak 27.02.2012. 14:36
Nesecam se tacno 1-3 godine nakon bombardovanje SRJ to je bilo prikazivano u jednoj emisiji na Nemackoj TV ARD ili ZDF kako je minisrtar Saping obmanjivao svoj narod. Prikazivane su te ali i druge Fotografije na kojima se izbliza videlo da navodno pobiveni civili imaju i vojnicke cizme sa oznakam ucika a i na rukavima su imli takve oznake, odnosno te fotografije su dokaz bile da se radilo o borbi a ne pobivenim civilima. Zasto to nasa javnost tek sada saznaje neznam.........dali je bilo nekome u interesu da se to ne sazna do sada???
Ponedeljak 27.02.2012. 14:46
Прорадила савест код поштеног човека, међутим од те ''бољке'' не болују његове бивше газде, као ни данашња власт у Немачкој.Нажалост, ово није изолован ''инцидент'' зликовачке преваре, већ континуитет добро планираних акција и деловања од 1990 до данас. За њих рат није завршен, а наш је избор да ли ћемо и даље пристајати да будемо шницла на њиховом тањиру или ћемо зликовце распалити по њушци.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online