Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Sreda 28.03.2012.
14:32
Kurir A

Devojka: Ubijte me ako Mlađa pređe cenzus; Mlađa: Uredno zapisano

Tviterašica koja se potpisala kao "Sarčezmajče" poručila da je "roknu i ne žale" ako Mlađan Dinkić i njegovi Ujedinjeni regioni Srbije pređe cenzus. Dinkić joj na to odgovorio da je sve uredno zapisao.

Prepiska na Tviteru Mlađana Dinkića i Sarčezmajčeta

"Ako Mlađad (Mlađan Dinkić na Tviteru) pređe cenzus, roknite me i ne žalite", napisala je "Sarčezmajče" pre tri dana na Tviteru, na šta joj je lider URS odgovorio: "Zapisao. Uredno".

Ovakav komentar lidera URS-a izazvao je buru negodovanja na ovoj društvenoj mreži.

"Pa Milošević se u grobu prevrće i konta 'e ovo ni ja nisam radio'", samo je jedan od komentara koji je objavljen na Dinkićevu poruku.

Pošto je uvideo da je vrag odneo šalu, prvi čovek URS je pozvao devojku na kolače, ali je ona odbila susret rečima da se boji da joj ne stavi neki otrov u slatkiše. Međutim, Dinkić se nije dao tako lako, te joj je ponudio da ona izabere poslastičarnicu ili pak, sama napravi kolače, i dodao da je bespotrebno digla paniku i da je on samo hteo da napravi ravnotežu.

"Kasno je, treba sutra da idete da lažete narod. Ajde, ajde na spavanje. Može i neka krempita za lepši dan", odgovorila mu je ona.

Dok joj se pravdao, Dinkić je uporedo odgovarao i drugim tviterašima koji su pratili njihovu prepisku. "Samo sam rekao da ću zapisati da je rekla da nećemo preći cenzus. To mi govore već osam godina pred izbore, pa posle zaborave", nevešto je objašnjavao Dinkić.

Na kraju je Dinkić pitao devojku šta je ona uradila u svom životu i teatralno poručio da ide na spavanje, čime je prekinuo neugodnu prepisku. Ipak, morao je i sutradan da se pravda.

"Ma uopšte nisam tako mislio. Otkucao na brzinu tvit, misleći samo na prvi deo njene rečenice. Nepotrebno je digla paniku", jadao se Dinkić jednom od tviteraša.

POVEZANE VESTI

Sreda 28.03.2012. 14:40
pocece i da nas rokaju jbt.....
Sreda 28.03.2012. 16:19
Ako ti predjes cenzus ja cu sam sebe da ubijem...
Sreda 28.03.2012. 18:43
Ja bih svoj glas pre dao Sahli Berishi nego Dinkicu, jer nam Sahli Berisha nije unistavao privredu, a mozda bi se na mestu politicara za interese Srbije potrudio da u svetu stekne reputaciju opste-balkanski orijentisanog politicara. Dinkica ne mogu, barem kod mene, "oprati" vise nikakve njegove akcije.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online