Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 06.04.2012.
15:36
Kurir A

Srpske babe neće Krkobabića

Na adresu Jovana Krkobabića uskoro će stići tužba - Ljubinka Mićanović (64) iz Kostajnika, sela kraj Krupnja, neće mu oprostiti što joj je, kako kaže za "Kurir", poturio člansku kartu PUPS-a! I to ne samo njoj već, kako tvrdi, i polovini sela.

Krkobabić hoće sve penzionere u svojoj stranci

Baka Ljubinka neće ni da čuje za Krkobabića, a ni njegovo izvinjenje joj, kako kaže, ništa ne vredi.

"Donela mi pre neki dan komšinica Draga neku karticu s mojim imenom, kao da sam se učlanila u PUPS. Donela Draga kartice za celu okolinu. A ja nikad u životu ništa nisam ni potpisivala niti bila član neke partije. Uuu, što sam se iznervirala! Ko je njima dao moje podatke", priča baka Ljubinka. Dodaje da se "jedino upisivala u knjigu u Udruženju penzionera, kad je plaćala članarinu".

"Dobila i Dušanka, i ova Ljubica dole... Što je najgore, dobili su i mrtvi. Strašno", zaprepašćeno će Ljubinka. Kaže da se pomalo plaši da joj sad ne ukinu i tu pomoć koju ponekad dobije iz udruženja. A Krkobabić joj se, dodaje, uopšte ne sviđa.

"Ako je iko kriv, on je, i to za sve! Nikad se ne bih učlanila kod njega", ogorčena je Ljubinka.


Njena komšinica, 81-godišnja baka Draginja Nestorović, koja je celom selu i podelila članske kartice jer su kod nje stigle, kaže da je učlanjen i njen pokojni suprug, koji je preminuo pre dve godine!

"Uplaćivala sam članarinu za Udruženje penzionera, pokušala sam da dobijem neku banju, pošto daju za one s malim penzijama. Ja uplaćivala, ali nisam za taj PUPS. I oni poslaše karticu mom pokojnom mužu, a meni nisu. Ja, more! A on sad treća godina kako je umro. Doneli oni sve te kartice na moju adresu, a ja podelila. Ima, more, dvadesetak", priča ona.

PUPS izgleda ovih dana vrši masovnu registraciju članova u svoju partiju, ne pitajući pritom da li penzioneri i hoće kod njih. Na Novom Beogradu im se desilo da su učlanili mrtvu ženu, koja za života nije ni stigla da postane penzioner. U Čačku se jedan bračni par opasno posvađao jer im je na kućnu adresu stigla članska karta sa supruginim imenom.

"Hoćemo u banju, ne u stranku!"

 

Baka Draginja pita i koji je Krkobabićev broj telefona i kako može doći do njega.
"Da ga ja pitam kako da dobijem neku banju. Ma, nek taj Krkobabić, čije ime ne umem ni da izgovorim, pošalje neku paru u kovertu za nas penzionere, a ne te neke kartice. Kad on vodi tako računa o nama i šalje nam kartice, nek pošalje malo para. Neću ja da ga tužim, al’ da mi da neku banju. I glasaću za njega ako treba", smeje se baka Draginja.

Petak 06.04.2012. 17:12
Drzavu moraju voditi ozbiljni a ne senilni ljudi... Ovaj vise ne zna dali je pošao ili dosao...bruka..
Petak 06.04.2012. 19:50
Čim su Bakice saznale da mu Krkobabić nije zanimanje nego samo prezime,digle dževu,hoće da ga vrate u muzej,gde mu je i mesto.
Petak 06.04.2012. 20:28
Posle one terevenke u Zajecaru (docek-staracki dom), prezive on jedva, zahvaljujuci helihopterom do VMA i infuzijom.Sad valjda zuri da skupi do izbora glasace, pa ko prezivi - pricace.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online