Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Sreda 11.04.2012.
11:52
Beta A

Albanske i kosovske zastave u Končulju

Na gotovo svim kućama u selu Končulj u opštini Bujanovac, koje nastanjuju isključivo Albanci, istaknute su zastave Albanije i Kosova, potvrdio je danas lider Pokreta za demokratski progres (PDP) Jonuz Musliju i dodao da je reč o akciji povodom lokalnih izbora. U Končulju živi oko 2.000 stanovnika.

Zastave Albanije i Kosova u Srbiji - navodno, deo predizborne kampanje
 

Musliju, koji je i predsednik Skupštine opštine Bujanovac, za agenciju Beta je izjavio da su zastave u Končulju od sinoć istaknute na svim kućama članova i simpatizera PDP, u organizaciji omladine te stranke, u okviru predizborne kampanje za lokalne izbore.


"Na svakoj kući člana ili simpatizera Pokreta za demokratski progres istaknute su zastave Albanije i Kosova, a u Končulju drugih partija nema. U Končulju žive Albanci, pa su zastave koje su istaknute oznaka našeg nacionalnog identiteta, a ujedno i poziv biračima da u što većem broju izadju na izbore", kazao je on.


Končulj, koji je u neposrednoj blizini istoimenog prelaza sa Kosovom, važi za tradicionalno uporište Pokreta za demokratski progres, koji je druga po veličini partija u SO Bujanovac.


"Zastave će ostati na kućama do izbora 6. maja", kazao je Musliju. PDP će nastupiti i na parlamentarnim izborima gde će biti u "Koaliciji Albanaca preševske doline" sa još tri albanske partije.

POVEZANE VESTI

Sreda 11.04.2012. 11:57
pasaluk,ne interesuje ni jug,ni ostale regione.glavno je da oni zive u izobilju i kupe kajmak,tj poreze.a drzava sto se rusi na temeljima,to svinja sa dedinja ne daje ni pet para;
Sreda 11.04.2012. 13:06
A i posle toliko minusa sto ste mi lupili ovde, zbog mog komentara....Izgleda da sam se grdno prevario....Ima nasih ovde itekako Divljih. Nazalost!! Gde pise u Ustavu koju covek zastavu sme da stavi na svoju kucu. Gluposti. Ma i zabole me, ali ste mi ovde jako simpaticni a nekad i smesni, svojim neznanjem. Samo nesto kukate, sve vam smeta...ali u suprotnom uvek hocete svugde svoja prava, a i da budete u pravu. Cim neko nije istg misljenja, nevalja. Sve bre zive Komunjare ovde.
Sreda 11.04.2012. 15:24
Жута хунта (наследник ЦК КПЈ и због праксе, водећих мислилаца и по броју људи потеклих из редова ''црвене буржоазије'') није способна да реши ни један, једини проблем ове земље, већ само ствара нове и тако ће наставити. Преузела све ингеренције и власт државе и преместила у свој централни комитет, као и апсолутну контролу медија - филтрирање информација и селективност су фасцинантне.Узурпирајући сву државну власт и концентришући моћ у својим невештим и грамзивим рукама (замењујући државу) оставила је Србе и Србију на ветрометини и ту не помаже ништа док се жута хунта и прирепци не развласте и врате се ингеренције држави, а хиљаде узурпатора се не нађе иза решетака - ...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online