Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 23.04.2012.
20:56
Vestionline A

Subotić: U Srbiji sam aranžmane imao samo sa DS-om

Na imejl adresu naše redakcije, povodom izjave potpredsednice DS Jelene Trivan, advokat Radoslav Tadić, punomoćnik Stanka Subotića, poslao je njegov odgovor, koji u celosti prenosimo.

Stanko Subotić

"Povodom izjave potpredsednice DS Jelene Trivan koja je u sklopu kampanje neprimereno pominjala moje ime, a na osnovu zakona o informisanju tražim da prenesete moje reagovanje.


U strahu i panici da će izgubiti diktatorsku vlast i beneficije koje uživaju već 12 godina, funkcioneri DS po nalogu svoga gazde Borisa Tadića ne biraju sredstva u prljavoj političkoj borbi koju vode. Tako i ne vode računa ni koga pominju niti u kom kontekstu.


Iako me gospođa Trivan pominje u nekom valjda ružnom kontekstu, nikada u životu ona nije imala priliku ni da sa mnom ima bilo kakav kontakt. Kontakt i to jako blizak imao sam sa vrhom njene stranke i to posebno sa predsednikom Tadićem i nosiocem liste gospođom Ružicom Đinđić. Oni su mi i pominjali da postoji osoba iz stranke Rasima Ljajića čiji su i otac i brat umešani u organizovani kriminal (Afera Index) i da je spremna na sve ne bi li ih spasila zatvora i sudske presude. Vidim, ne samo da ih je spasila, već je pola familije ugurala u pravosuđe Srbije, upravo ovo koje mene i proganja i na silu sudi, a ona čak dogurala do mesta "Gorana Matića" DS-a.


Ne znam o kakvim dogovorima između Tomislava Nikolića i mene priča gospođa Trivan? Jedine dogovore i finansijske aranžmane ja sam u Srbiji imao sa strankom u kojoj danas ona žari i pali. Ukoliko ne čita medije i nije obaveštena o čemu pričam, mogla bi da pita nosioca liste DS ili kandidata za predsednika Srbije ispred njene stranke o kakvim parama i dogovorima govorim.


Ono što treba da zna javnost Srbije je da su mi Boris Tadić i Ružica Đinđić, odmah po uzimanju poslednjeg evra od preko miliona, namestili montirani sudski proces i to od sudova u kojima sudi familija gopođe Trivan i slični ucenjeni i osimnjičeni partijski kadrovi ove najlicimernije stranke u Srbiji, a sve u nameri da uzmu još! Jer njima nikada nije dosta!", stoji u odgovoru Stanka Subotića, koji je datiran na 22. april 2012. i poslat i Ženeve.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 23.04.2012. 23:09
Koliko li samo ovakvih i dalje saradjuju sa DS-om? Bolje da se zovete DMS (demokratska mafijaska stranka).
Utorak 24.04.2012. 01:18
Па где бре Триванка ти нађе с њим да се качиш. Ђинђићева је то школа. Самлеће те очас посла.
Utorak 24.04.2012. 10:53
Hvala Canetu što nam pojašnjava tokove novca u Srbiji...Biće sjajan svedok ovima za ćorku.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online