Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Ponedeljak 07.05.2012.
16:08
Beta A

"Neka mi Nikolić ne priča o poštenju"

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić izjavio je danas da sa drugim strankama još nije razgovarao o podršci za drugi krug predsedničkih izbora i da podršku traži od građana.

Boris Tadić u nedelju na glasanju

"Ne trpim pritiske i ucene. Nisam ih trpeo ni 2004. ni 2008. godine. Zdravo sa pritiscima", istakao je Tadić pred više od hiljadu pristalica koje su ga dočekale na trgu u Pančevu.

Tadić koji je počeo kampanju za drugi krug predsedničkih izbora 20. maja, pozvao je da se ispita da li je njegova imovina veća od onoga što je on zaradio i istakao da mu nije jasno zašto se njegovi protivnici plaše takve provere.

"Oni imaju kuće i stanove, a ja imam knjige, svoje i svojih roditelja. To je moja imovina", kazao je Tadić i dodao da je u životu radio mnoge poslove, bio prodavac novina, preduzetnik i proizvođač igračaka, ministar, poslanik i predsednik.

On je zatražio da se sve njegove plate stave na jednu stranu, a imovina na drugu i uporedi. Tadić se usprotivio tome da mu protivkandidat Tomislav Nikolić "govori o poštenju".

"Nikolić meni da govori o poštenju!? To je sa one strane pristojnosti", kazao je Tadić ali je istakao da ipak poštuje svog političkog protivnika i glasove koje je osvojio, ali ne i njegovu politiku koja "nanosi štetu građanima". Tadić je naveo da su mu veći protivnici od Tomislava Nikolića oni koji u DS rade samo za svoj lični interes.

On je poručio da ipak treba razbiti famu da su svi političari nepošteni jer to nije istina i u DS postoje pošteni ljudi koji valjano obavljaju svoj posao. Tadić je rekao da jedino DS vodi politiku približavanja Evropskoj uniji i da su građani to prepoznali.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 07.05.2012. 16:28
Muka mi vise od ove prazne price
Utorak 08.05.2012. 07:18
Da li postoji iko da je član DS-a a da nije iz interesa? Mnoge glasove su dobili zahvaljujući paketu sa pasuljem i prinčem. Garantovano će pred same izbore za predsednika da ponovi akciju, i zatraži ponovo - Glas za paket.
Utorak 08.05.2012. 07:33
Pocelo je pocelo, prljavi ves, a tu ima tek da se iznosi ....... zasmrdece. Lukavi Jezuit zna gde se drzi to sto je dobio, a ovamo prica samo o knjigama, kao u bajkama za malu decu. Suze mi poteknu kada pomislim kako je ujutru u 4 raznosio novine ne bi li prehranio nejac, kojoj je u slobodnom vremenu od drveta rezbario igrackice, jaooj....Ali i tu cure podaci, eto pa tek se neki CD pojavi, jedva cekam da se cuje koliko to ima "knjiga" tek u "svajcarskoj biblioteci".
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online