Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Utorak 08.05.2012.
15:38 >> 19:17h
rts rs A

Tadić: Televizijski duel može već sutra

Predsednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić pozvao je protivkandidata Tomislava Nikolića da već sutra suoče stavove u televizijskom duelu.

"Neka se tačno prikaže šta sam ja govorio i radio 90-ih": Boris Tadić

Predsednički kandidat liste "Izbor za bolji život" Boris Tadić poručio je da prihvata poziv svog protivkandidata Tomislava Nikolića na TV duel, ističući da će to zapravo biti test političkih namera lidera SNS.

U intervjuu za jagodinsku televiziju Palma plus, Tadić je naveo da ne treba gubiti vreme i da je jako važno da on i Nikolić što pre sučele stavove i predstave ih građanima.

Prema njegovim rečima, Nikolić bi trebalo da kaže da se stidi onoga što je govorio, jer bi to bio pravi način da se iskaže drugačija politička namera.

"Verujem da niko nije toliko neodgovoran da dopusti da Srbija uđe u neizvesnost, a niko ne zna kako bi izgedala Srbija i kako bi Srbijom upravljao Tomislav Nikolić", rekao je Tadić.

Prema njegovim rečima, u okviru duela trebalo bi da se prikaže šta su obijica radila i govorila ranije, a šta danas.

"Neka se tačno prikaže šta sam ja govorio i radio 90-ih, a govorio sam ono što mislim i govorim i danas i nikada nije bilo razlike između onoga što sam govorio i mislio", rekao je lider liste "Izbor za bolji život".

On je dodao da je bilo i zabluda u njegovom mišljenju, ali da je greške prihvatao i ispravljao.

Prva TV ponudila da organizuje TV duel

 

Prva srpska televizija ponudila je
predsedničkim kandidatima Borisu Tadiću i Tomislavu Nikoliću da ih ugosti i organizuje njihovu debatu, pošto su obojica izrazili spremnost da se suoče u TV duelu.

 

"Pozivamo gospodina Nikolića i Tadića da u velikom studiju Prve
sutra u 21 sat suoče svoja mišljenja i predstave građanima svoje namere i planove za budućnost zemlje. Emisija će biti realizovana po svetskim standardima i pravilima", navodi se u izjavi direktora Prve Dejana Jocića.

"Ali, ima ogromne razlike i u rečima onoga što je moj konkurent govorio, a da ne govorim o razlikama u onome što je radio", rekao je Tadić novinarima prilikom posete Rekovcu.

Tadić je istakao da je spreman da sa Nikolićem uđe u javnu debatu o svim sferama društvenog i političkog života, jer građani treba da meritorno odluče kome će da poklone poverenje u drugom krugu predsedničkih izbora.

"Spreman sam da razgovaramo o svemu i na svakom jeziku koji Tomislav Nikolić zna", zaključio je Tadić.

Tadić je danas posetio i Ćićevac gde je rekao da Srbija neće biti ista zemlja, ukoliko na njenom čelu bude Tomislav Nikolić ili ako to bude on i dodao da na predsedničke izbore gleda čitav svet, zato što je Srbija ključ stabilnosti i razvoja regiona.

POVEZANE VESTI

Utorak 08.05.2012. 15:40
Ako već potenciraš jezik...ti pričaj na maternjem hrvatskom prc!
Utorak 08.05.2012. 15:58
Ta tako nam i treba kad smo govnari , kako glasamo tako i dobijemo .
Utorak 08.05.2012. 15:47
Оружје да им буде језик... јер кад укрсте оружје, има да севају варнице...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online