Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Ponedeljak 14.05.2012.
20:55
Beta A

RTS: Nikolić nas izvređao u našoj emisiji

Kolegijum Radio televizije Srbije ocenio je danas da je predsednički kandidat Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić u emisiji "Reč na reč" izneo niz optužbi i neistina o radu RTS-a i zloupotrebio profesionalizam voditelja.

Tomislav Nikolić u emisiji "Reč na reč"

U saopštenju Kolegijuma RTS-a navodi se da je netačna Nikolićeva izjava u jučerašnjoj emisiji "Reč na reč" da je u programima te medijske kuće "vređan, napadan i dovođen u neravnopravni položaj" u odnosu na drugog predsedničkog kandidata Borisa Tadića.

Takođe se navodi da je bez osnova optužba da je RTS zabranjivao reklamne spotove uzajamno negativnih kampanja kandidata, i dodaje da je od svih stranaka i kandidata traženo da njihovi spotovi ispunjavaju zakonske odredbe.

"Ocene međunarodnih posmatrača, domaćih institucija i stručnjaka, ukazuju na profesionalni rad RTS, striktno vođenje računa o ravnopravnom tretmanu kandidata i jednakom broju gostovanja u našim emisijama", navodi se u saopštenju.

RTS saopštava i da "sa dubokim žaljenjem ali bez ikakvog straha prima pretnju kandidata Nikolića da će, ako bude izabran za predsednika, davati naloge kako će se uređivati i voditi program RTS-a".

U saopštenju se navodi da je RTS sedam godina zaredom najgledanija srpska televizija i da svoj program "proizvodi sa najmanjim finansijskim sredstvima od svog postanka".

Nikolić je sinoć, kao predsednički kandidat pred drugi krug izbora 20. maja, gostovao u emisiji RTS-a "Reč na reč".

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 14.05.2012. 21:03
Ma nista vam Toma nije rekao ! Lazovi ste bili lazovi i ostali.Viste javni servis borisa tadica i DSa.Vi ste crna rupa u medijima Srbije .E to ste vi.
Ponedeljak 14.05.2012. 21:07
RTS saopštava i da "sa dubokim žaljenjem ali bez ikakvog straha prima pretnju kandidata Nikolića da će, ako bude izabran za predsednika, davati naloge kako će se uređivati i voditi program RTS-a". To, za vas nece biti nista novo, jer ste vec uigrani da radite svakakve podlosti i prljavstine.
Ponedeljak 14.05.2012. 21:15
Cudo da nisu pomenuli Dzesiku pred kojom stoje mirno i koju Saper pusta na njih u slucaju da ne poslusaju ko, kada i gde treba da se pozove, sta sme a sta nesme da se prica, kao na primer sada kada o oceklednim dokazima o neregularnosti kradji izbora koje iznosi jedan pokret ne sme da se kaze ni rec. OBJEKTIVNI, PROFESIONALNI I CESTITI NOVINARI NA CELU SA DIREKTOROM TIJANICEM I UREDNIKOM INFORMATIVNOG PROGRAMA NENADOM LJ... Neka stave prst na celo i razmisle da svojim (ne) delovanjem i prikrivanjem kradje postaju saucesnici u toj kradji i kad dodje vreme da se za to odgovara ne gine im sudbina nekih njihovih kolega iz Slobinih i Mirinih dana. Padinjak Bato pa tamo uredjujte Zatvorsku hroniku
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online