Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 24.05.2012.
20:12
Beta A

"Vlada bez SNS-a je nelegitimna i loša"

Vršilac dužnosti funkcije predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je da koalicija naprednjaka i demokrata ne bi bilo idealno rešenje za Srbiju, a da bi svaka vlada bez SNS-a bila loše i nelegitimno rešenje.

Vučić: Vlada sa DS-om ne bi bila idealna
 

"Narodna volja je najvažnija. O tehničkim stvarima, mogu da vam kažem sa sigurnošću, niko nije pričao o vladi, ne samo mi, nego nisu ni drugi, jer se sagledava opšta situacija", kazao je Vučić.

On je poručio da će SNS pružitu ruku svima, u skladu sa poltitikom predsednika Srbije Tomislava Nikolića.

Upitan o mogućnostima za koaliciju sa demokratama, on je rekao da je DS vodio najagresivniju kampanju, ali da ljudi u SNS-u ne žele da žive u prošlosti, niti da stvaraju neprijatelja na političkoj sceni.

"U skladu sa politikom predsednika Srbije, pružićemo ruku svima svima, ali mislim da koalicija SNS i DS ne bila idealno rešenje za Srbiju", kazao je Vučić.

On je naveo da će po inauguraciji za predsednika Srbije Tomilslav Nikolić pozvati na razgovor najpre SNS, koja je osvojila i najviše mandata u novom skupstinskom sazivu, a zatim predstavnike DS-a i SPS-a.

"Svako će se izjašnjavati da li u tom trenutku ima većinu, ako budemo imali većinu tražićemo mandat, ako ne, nećemo zamajavati predsednika Srbije, ako je većina obezbeđena drugoj strani", kazao je Vučić.

Naprednjaci će, prema njegovim rečima, formirati tim za razgovore o vladi na čijem će on biti čelu. Vučić je rekao da je, na osnovu neoficijelnih razgovora, uveren da i politički protivnici SNS-a znaju da bi vlada bez naprednjaka bila nelegitimna i loše rešenje.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 24.05.2012. 20:32
NISAM SIGURAN DA VAM MOGU POVJEROVATI ! IMATE NEKI POMIRLJIVI TON, KOJI NAGOVJESTAVA DA STE SE USRALI OD ODGOVORNOSTI !!! IMAM OSJECAJ DA JE TOMI JEDINI BIO CILJ USPIJEH U POLITICKOJ KARIJERI, A SADA JE SVE MOGUCE, SVIMA NUDITE RUKU POMIRENJA I ONIMA KOJI SU UPROPASTILI SRBIJU ! STA ZNACI DA NISTE NISTA BOLJI OD NJIH, AKO STE SPREMNI DA S NJIMA DIJELITE " ODGOVORNOST "....STA RECI ??? POGLED U NEBO I BOZE POMAGAJ !!!
Petak 25.05.2012. 14:28
Вучићу, знаш ону народну да је добро засвирати, али за појас заденути! Боље би ти било да на ову тему ниси ништа рекао, кад си већ рекао то што јеси. Припремаш нас, у ствари, за владу ДС - СНС, а? Е, па неће моћи! Председник Николић је после избора у интервјуу "Печату" рекао, између осталог, да ће инсистирати на истрази крађе избора! Па, како мислиш да правите Владу са онима који су покрали изборе?! Сигуран сам да се са Дачићем, после свега, може постићи договор о коалиционој влади која ће обезбедити неопходне промене државне политике. Јер сте ви управо цело време обећавали промене!!! Не би било добро за Србију, а ни за Николића и СНС, да се испостави да нема разлике разлике између СНС и ДС
Petak 25.05.2012. 11:50
Nema više političkih protivnika, svi su oni prijatelji, i imaju isti cilj,
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online