Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 29.06.2012.
09:37
danas.rs A

Nebojša Stefanović (SNS) novi predsednik Skupštine Srbije?

Nebojša Stefanović, potpredsednik Srpske napredne stranke, najverovatnije će biti novi predsednik Skupštine Srbije, saznaje Danas. Iako su tu informaciju juče nezvanično dobili i u republičkom parlamentu i u SNS, Stefanović nije želeo da je potvrdi, mada je dodao: "Ne kažem da je to nemoguće".

Nije potvrdio informaciju: Nebojša Stefanović

- Nije to još dogovoreno. Razgovor o resorima u vladi i ostalim mestima u vlasti uslediće tek narednih dana. Ne kažem da je nemoguće da postanem novi predsednik republičkog parlamenta, ali ne mogu da potvrdim nešto što još nije precizirano. Ja sam čovek koji skoči pa onda kaže hop, kaže Stefanović za Danas.

Na pitanje da li je spreman da se uhvati u koštac s izuzetno odgovornim poslom vođenja parlamenta, sagovornik Danasa kaže da nije uputno i zahvalno da sam govori o svojim sposobnostima.

- Sačekao bih da se o svemu tome izjasnim tek ako mi bude ponuđena funkcija. Svaka priča do tada je preuranjena, rekao je Stefanović, uz obećanje da će, ukoliko zasedne u fotelju koju je do sada suvereno držala Slavica Đukić Dejanović, poput nje biti prilično dostupan medijima.

Ko je Nebojša Stefanović?

Nebojša Stefanović, rođen 1976. u Beogradu, bio bi najmlađi predsednik Narodne skupštine Srbije u njenoj istoriji, godinu dana mlađi i od Olivera Dulića iz DS, koji je vodio parlament 2007-2008. godine.

Završio je Devetu beogradsku gimnaziju i Fakultet za poslovne studije na Megatrendu. Magistar je ekonomskih nauka. Radno iskustvo je sticao radeći u privatnim firmama različitih delatnosti, od distribucije računarske opreme do marketinga.

Postao je član SRS na Novom Beogradu.

- Tamo su primetili moj rad, onda sam polako napredovao, pa sam stigao do Generalnog sekretarijata SRS kod Aleksandra Vučića, gde sam bio i njegov zamenik, kaže on.

Bio je odbornik u Skupštini grada Beograda i poslanik u Skupštini Srbije, gde je predsedavao Odboru za trgovinu i turizam. Nakon rascepa u SRS, prelazi u novoosnovane naprednjake. Predsednik je Gradskog odbora SNS u Beogradu i potpredsednik Glavnog odbora stranke, a i poslanik je u novom sazivu parlamenta.

POVEZANE VESTI

Petak 29.06.2012. 10:19
Dakle, gazda mu Vučić.
Petak 29.06.2012. 10:00
"Слушај сине, обриши слине, не буди алав још си балав!"- да је слушао макар Бору Чорбу не би овакве ствари Небојша радио.
Petak 29.06.2012. 11:48
Gledam i neverujem...ovi naprednjaci su isti smradovi kao i oni lopovi pre njih...treba im dati vremena,pa da vidimo sta ce naprednjaci da urade,kako ce da rese nezaposlenost,probleme oko Kosova i Metohije...cini se da oni samo pricaju ,a nista neznaju da rade...videcemo...menjacemo i ove idiote ako zatreba,dok ne dodju pravi Srbi na vlast i preporode majku Srbiju!!!Ljudi DS I SNS imaju iste gazde u Briselu,to su ista govna!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online