Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Nedelja 08.07.2012.
09:37
Alo A

Nude seks u kukuruzu za jednu crvenu!

Srbija je dobila novu turističku destinaciju duž Ibarske magistrale kod Lazarevca, gde lokalne prostitutke putnicima namernicima nude seks na eks! I dok se u Amsterdamu, Frankfurtu ili Tajlandu od najstarijeg zanata na svetu živi kraljevski, prodavačice ljubavi su srpskim seljacima umesto zarade donele samo glavobolju!?

Za meštane i putnike prolaznike seks u njivi uz magistralu

Pored pečenjara, kafana i sličnih krajputaških atrakcija po kojima je Ibarska postala poznata i van granica Srbije, ova magistrala sada je na glasu i zbog nekoliko javnih kuća koje ovde, od jutra do mraka, rade pod otvorenim nebom.


"Prodavnica ljubavi" na parkingu ispred jezera Očaga otvorena je svaki dan od 17 do 21 sat. Cenovnik je shodno krizi pristupačan radničkom džepu, pa tako za oralno zadovoljstvo treba izdvojiti 1.000, za seks 1.500, dok kompletna usluga košta 3.000 dinara. U cenu su uračunati i kondomi, koji se u toku seksa menjaju po volji klijentele. Za ekstra želje postoji i poseban cenovnik.


I pored toga što su još u šoku zbog ubistva njihove koleginice Milice A, kojoj je pre desetak dana mušterija zbog nesporazuma razbila glavu metalnim ključem, dve devojke koje su želele da ostanu anonimne priznaju da i pored velikog straha ipak redovno dolaze na posao.


"Još smo u šoku, ali mora da se radi. Same smo sebi gazde jer nemamo makroa. Konkurencija je slaba, pa posla ima za sve. Kad je dobar dan, obradimo i po petoricu u toku smene. Policija retko navraća, ali i oni bi ponekad da omaste brke, uglavnom ako može za džabe", kažu one.


Pored ovog jezera, ljubav se može pazariti i na parkingu ispred spomenika poginulim članovima SPO, koji su nastradali prilikom neuspelog atentata na Vuka Draškovića. Kad dogovor padne, noćne dame svoje mušterije odvode u mrak jednim od nekoliko sporednih zemljanih puteva kojima seljaci iz Petake odlaze do svojih njiva pored Kolubare. Od kako je seks turizam u zamahu, njive su prepune automobila i traktora, pa je nekad saobraćaj gušći nego na magistrali.


"Svega mi je preko glave. Ne možem da odbranim njivu od j...ača, a sad su počeli još i da se ubijaju. Jedno vreme sam ih jurio, al’ ne vredi. Slučaj sam prijavljivao kod predsednika opštine i lokalnoj policiji, ali neće ni prstom da mrdnu. Da sam naplaćivao parking, do sada bih se obogatio", objašnjava ovaj novi fenomen R. J, čija se njiva graniči sa onom na kojoj je nedavno ubijena Milica A.


Ostoja Đavo, vlasnik jedine kafane u selu Petki, gde ordiniraju prostitutke, ima savim drugačije mišljenje od svog komšije.


"Bolje je da se j... nego da se mrze. Ima među mušterijama i naših seljaka, samo se kriju od žena. Sad se u njive ide pevajući. Sve bi bilo u redu samo da je malo jeftinije", na kraju se požalio ovaj ugostitelj.

Prostitutka Milica A. nije prva žrtva koja je stradala u javnoj kući pored Ibarske. U februaru prošle godine kod kafane "Kočin", nedaleko od mesta na kome je pronađen leš nesrećne Milice, nastradao je i Predrag Ostojić, autoprevoznik iz Mionice. Za to ubistvo optužena su trojica mladića i jedna devojka. Tada se pričalo da je ova grupa po Ibarskoj magistarli pljačkala nesmotrene kamiondžije koji su predah pored puta planirali da iskoriste u zagrljaju jedne od devojaka koje ovde nude svoje telo.

I država bi mogla da ućari


I dok se u Srbiji još vodi polemika oko legalizacije prostitucije, u ovoj se grani sive ekonomije godišnje obrne preko pola milijarde evra, što predstavlja ozbiljnu konkurenciju domaćoj industriji, koja je na izdisaju. Prema jednom, veoma skromnom istraživanju Republičkog zavoda za statistiku obavljenog 2006, Srbija je imala 5.408 prostitutki, koje su od svojih mušterija te godine naplatile 300 miliona evra.

Pretpostavlja se da ih je danas trostruko više, tako da se i zarada od prodaje ljubavi znatno uvećala. Prostitutke sa ulice rade 260 dana godišnje ili pet dana nedeljno, one u agencijama 200, dok su elitne u opticaju oko 110 dana godišnje.

Cene se kreću od 10 ili 20 evra kod uličnih prostitutki, do 80 i 100 evra na sat u agencijama. Visoka prostitucija je po cenama van ove konkurencije, tako da jedan sat seksa s poznatom manekenkom, voditeljkom ili pevačicom, potencijalnog klijenta može koštati čak i 500 evropskih novčanica. Zagovornici legalizacije tvrde da bi, osim boljeg socijalnog statusa prostitutki i smanjene opasnosti od širenja polnih bolesti i kriminala, ova uslužna delatnost donela i solidnu zaradu za državni budžet, koja bi godišnje premašila 50 miliona evra.

Nedelja 08.07.2012. 10:32
bedni su oni koji se na tudjoj muci slade....
Nedelja 08.07.2012. 14:01
E, komunisti. Vi niste svesni koliko ste jadni sa tim vašim komentarima. Radi komunista sve se ovo i dešava. Ove prostitutke su urođene bolesne, i žele seks jer im je to bolest, a posle pored toga još uzimaju i pare. Mnoga istraživanja su pokazala da je to istina. Baviti se prostitucijom, najmanje je iz bede. Čitava zemlja je siromašna, treba li bi se sada svi baviti prostitucijom, ha?! Svaka časna žena će naći častan posao! Svaka dama! A ne lagano do para... Živela Kraljevina, smrt komunizmu, demokratiji, ...!
Nedelja 08.07.2012. 11:12
Zagovornici legalizacije tvrde da bi, osim boljeg socijalnog statusa prostitutki i smanjene opasnosti od širenja polnih bolesti i kriminala, ova uslužna delatnost donela i solidnu zaradu za državni budžet, koja bi godišnje premašila 50 miliona evra. Ја свим заговорницима легализације проституције препоручујем да своје жене и мајке изведу на штајгу а ја ћу да дођем да оценим вреде ли ишта и дал' ми се исплати да бацам паре за њих. А и они могу да клекну и да зараде велике паре и себи и овој држави коју би да спасу тако што ће и проституцију опорезовати!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online