Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 09.07.2012.
16:30
RTS A

PUPS nezadovoljan, Vlada neizvesna?

PUPS saopštio da je proces formiranja vlade još uvek otvoren i da će se videti hoće li biti trećeg pokušaja. Milan Krkobabić izjavio je da PUPS neće potpisati koalicioni sporazum i da nije zadovoljan tretmanom u pregovorima oko formiranja nove vlade.

Ne želimo da budemo dekor u pregovorima: Jovan Krkobabić
 
Predsedništvo Partije ujedinjenih penzionera Srbije danas održalo sastanak koji je trajao skoro četiri sata, saznaje RTS. Lider PUPS-a Jovan Krkobabić rekao je ranije da stranka nije učestvovala u izradi teksta sporazuma, već da su to učinile SNS, SPS i URS.

"Ovde se radi o državi i mora se strpljivo i mudro razgovarati", naglasio je lider PUPS-a, ali i dodao da do sada nije učestvovao u razgovorima koalicionih partnera.
 

"Mi ćemo razmatrati taj materijal, bez obzira na to što su se prema nama poneli nekorektno", zaključio je Krkobabić.
 

Mandatar za sastav vlade i lider socijalista Ivica Dačić rekao je da je dogovor koalicije SPS–PUPS–JS da se ide zajedno u vladu ili da ne ide niko. Pojedini mediji objavili su nedavno, pozivajući se na izvore u PUPS-u, da ta stranka praktično ne učestvuje u pregovorima o vladi.
 

Umesto da u razgovorima o vladi učestvujemo kao ravnopravan partner, svedeni smo na dekor za TV kamere. Bićemo u vladi isključivo ako nas tretiraju s poštovanjem i ako naša tri ključna principa budu uvažena, kažu u PUPS-u.
 

U PUPS-u su rekli da su posebno ogorčeni zbog prljave kampanje koja se protiv njih vodi u medijima. Priče o tome da funkcioneri PUPS-a traže za sebe mesta guvernera NBS, direktora Razvojne banke, ministra trgovine ili direktora BIA, "obična su podmetačina", kako bi se narušio ugled i smanjio potencijal PUPS u pregovorima o vladi, navode u PUPS-u.
 

Potpredsednik stranke Milan Krkobabić kaže da ništa nije tražio niti će tražiti prilikom sastavljanja nove vlade.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 09.07.2012. 17:26
Pa ovome ne treba "VIJAGRA" .... samo infuzija !
Ponedeljak 09.07.2012. 17:59
Sumnjao sam da se nesto krije iza onog rukovanja tadica i tacija,da su nesto amerikanci smislili i to bi moglo biti vlada od SNS i DS.Ovo sto rade iz Pupsa vidi se na kilometre na sta ciljjaju.Ali moze se vlada napraviti i bez pupsa a sa DSS.Sada ce se SNS pokazati ko su i sta su.A ja vec znam.
Ponedeljak 09.07.2012. 17:41
licki komunisticki armani dvojac bi da trguje interesima srbije. zato je vazno urediti drzavljanstvo. oni bi mojom dedovinom trgovali!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online