Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Ponedeljak 10.09.2012.
17:38
Beta A

Vučić: Srbiji potrebna Nemačka

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Aleksandar Vučić sastao se u Berlinu sa zamenikom generalnog sekretara Fondacije Konrad Adenauer Gerhardom Valersom kome je preneo da je Srbija opredeljena za nastavak puta ka Evropskoj uniji, ali da joj je u tome neophodna i pomoć Nemačke.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Aleksandar Vučić
 

Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, Valers je izrazio zadovoljstvo Vučićevom posetom Nemačkoj i ponudio pomoć Fondacije Konrad Adenauer na polju profesionalizacije parlamentarnih grupa, energetske bezbednosti i ekologije.

Vučić je počeo dvodnevnu posetu Nemačkoj tokom koje će se sastati sa vicekancelarom i ministrom privrede i tehnologije Filipom Roslerom i ministrom za ekonomsku saradnju i razvoj Dirkom Nibelom.

Vučića će, u ime ministra odbrane Nemačke, primiti parlamentarni državni sekretar Kristijan Šmit, a planirani su i susreti sa savetnicima nemačke kancelarke za bezbednost i spoljnu politiku Kristofom Hojsgenom i za pitanja EU Nikolasom Majerom.

Glavne teme razgovora biće, prema najavama iz Beograda, evropske integracije Srbije, borba protiv korupocije, Kosovo i ekonomska saradnja.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 10.09.2012. 17:42
Postoji još gori scenario i od ovoga koji nam se sad dešava. Taj scenario počinje danom održavanja novih izbora u Srbiji , gde voljom zapadnih gazdi na političku scenu Srbije velikim koracima stupaju i nastupaju Č.J. (zbog problema sa probavom ne možemo ni ime da mu izgovorimo) zatim izvesni Djilas, pa neki Nikolić i sijaset drugih bića izašlih iz drugog kruga pakla. Sa njima i definitivno počinje sunovrat srpskog nacionalnog bića , počinje poslednji čin uništenja Srbije.
Ponedeljak 10.09.2012. 20:04
Sada i SNS kopira Đinđića. Pa naravno da je Nemačka ta koja kroji kapu u Evropi. Sa njima treba sarađivati, samo paziti da ne damo više nego što je potrebno.
Ponedeljak 10.09.2012. 20:23
Za ministra odbrane Vucica kazu da nije sluzio vojsku, i nikad nije objasnio kako je uspeo da je izbegne. To je jedan prevrtljivac, ukratko pizda od coveka, dovoljno ga je videti na nekoliko slika - neki PLAČKO. Nemacka je uz Vatikan daleko najveci neprijatelj Srbije, sve od pocetka ratova 1991. Podrzavala je najdirektnije sve one sto su ratovali protiv Srbije, Hrvate, muslimane, Siptare. Sad radi na odvajanju Vojvodine. Zanimljivo skoro sve investicije Nemacke su u Vojvodini - oni su poznati da planiraju unapred, ali ni njima svi planovi ne uspevaju, nekad zinu previse.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online