Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Nedelja 23.09.2012.
22:25
Beta, B92 A

Dulić: Nikada nisam prekršio zakon

Nekadašnji ministar za prostorno planiranje i zaštitu životne sredine Oliver Dulić negirao je sve optužbe o nenamenskom trošenju sredstava Fonda za zaštitu životne sredine, navodeći da nikada nije svesno prekršio zakon, niti počinio bilo kakvu zloupotrebu.

Negirao brojne optužbe: Oliver Dulić, bivši ministar za prostorno planiranje i zaštitu životne sredine u Vladi Srbije
 

"Nisam ni od koga uzeo novac i spreman sam da svakome odgovaram", kazao je Dulić gostujući na televiziji B92.

On je rekao da na optužbe koje pominje ministar privrede i finansija Mlađan Dinkić, a o kojima piše dnevni list "Kurir", mora da odgovori, jer je to pitanje njegove lične časti i časti stranke u čije ime je obavljao posao ministra.

Bivši ministar, a sadašnji poslanik Demokratske stranke, rekao je da se bez ikakvih razloga baca blato na njega, a suštinski se dovedi u pitanje i njegova fizička bezbednost.

Pročitajte još:

* Oliver Dulić: Politički proces protiv mene

* Vučić: Duliću, izvini što si spiskao 44 miliona

Na pitanje da li razmišlja o tome da bi mogao da ode u zatvor, Dulić je odgovorio da ne može da veruje da je tako nešto moguće u 21. veku u zemlji koja želi da uđe u EU.

Komentarišući navode o velikoj vrednosti njegovih satova, Dulić je odgovorio da sat koji večeras nosi na ruci košta 80 evra, a da svi njegovi satovi koštaju između 80 i 100 evra.

On je kazao da se ni jedan ministar iz DS nije obogatio. "Niko od nas se nije obogatio, ako mislite da jeste, dokažite", rekao je Dulić.

Upitan da li je moguće da napadi na njega dolaze iz DS, Dulić je odgovorio da ne vidi razlog za tako nešto i da su svi viđeniji ljudi iz te stranke "sada na meti".

Aktuelni ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić nedavno je tokom skupštinske rasprave optužio Dulića za nenamensko trošenje sredstava iz Fonda za zaštitu životne sredine.

Dinkić je naveo da je najveći deo rashoda, od oko 80 odsto iz Fonda za zaštitu životne sredine, išao na promotivne političke aktivnosti u svrhu predizborne kampanje.

Prema rečima ministra finansija i privrede, 600.000 evra je plaćeno za plakate i bilborde akcije "Očistimo Srbiju".

Nedelja 23.09.2012. 23:13
ЈОШ УВЕК СЕ НАРОД СЕЋА УСТАША ИЗ КУЋА ДЕМОКРАТСКОГ СМЕЋА
Nedelja 23.09.2012. 23:15
sigurno vishe ne krade jer za tim nema potrebe, sta sada radi ? pa sav plasticni i eletronski otpad je njegov , kada bacate plasticne flashe koje ste vi kupili u one gvozdene resetke , znajte da mu punite dzep...
Nedelja 23.09.2012. 23:41
nije krao, hranio se u skupstinskoj kantini pa ustedeo...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online