Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 31.12.2012.
16:22
Smedia A

Gafovi političara u 2012.

Političari toliko dobro znaju da nas “vozaju” u krug da ni ne primećujemo kada se i sami “uplatkaju”. Međutim, dešava se da i njima “jezik bude brži od pameti”. A tad kad “lupe”–“lupe”.

Prvi susret visoke predstavnice za EU Ketrin Ešton i predsednika Srbije Tomislava Nikolića
 

Prošla godina je u političkom životu Srbije bila podosta burna. Predizborna trka, pa izbori, onda politički omladinci stasali za “pred kamere”…. Sve je to ispratila ekipa S media port.

Mi krećemo redom,a vi nam pomozite da odaberemo NAJGAF za 2012. godinu.

1. Ne dao ti Bog šta ti Tadić poželi!

Kada je Boris Tadić izgubio predsedničke izbore od Tome Nikolića niko ni na trenutak nije pomislio da se sad već bivši predsednik neće “dostojanstveno i demokratski” oprostiti od funkcije i čestitati nasledniku.

Međutim, Tadić je, iz bog-te-pita kojih razloga, umesto da poželi Nikoliću sve nabolje, uradio upravo ono suprotno…Čovek se doduše ispravio…ali svi smo razumeli…
 

2. Ketrin Ešton i sastanak “na slepo”

Kad se novi predsednik Toma Nikolić “ustoličio” onda je krenuo redom da se upoznaje i razmenjuje utiske sa svim relevantnim stranim političarima. Naravno da je i Ketrin Ešton bila na spisku onih koje je Nikolić posetio u prvim danima svog mandata. I ako ste pomislili da je možda naš predsednik nešto kiksnuo – nije, u pitanju je ova “iskusna” evropska dama koja je otišla na sastanak nespremna kao brucoš na prvu studentsku žurku!
 

3. Kad pred Palmom kažeš “doktor” on misli na “ordinaciju”

Dragan Marković Palma je vrlo samouveren političar! Malo šta ga može isprovocirati, malo šta ga može izbaciti iz takta, radi na “selfmarketingu” po svom modelu i ne preza da “na jednu vrati deset”.

U jednom TV duelu, tokom predizborne kampanje, bio je gost u društvu sadašnje guvernerke srpske banke Jorgovanke Tabaković.

Razgovor je bio “višeslojan”, doticao se mnogih tema… Ali izjavom Tabakovićke da je ona doktor ekonomije i da ne “pravi trafike”, Palma je u svom maniru preporučio šta bi joj bilo pametno da uradi!

4. DSS po uzoru na DS “gaji” mlade nade!

Demokratska stranka Srbije dobila je svog omladinca koji može da stane "rame uz rame" sa Slađanom Zdravković, članicom Demokratske stranke u Nišu.
Sećate se nje? Bila je hit na internetu mesecima.

U martu mesecu, kandidat D S S-a za odbornika u Beogradu i Lazarevcu, Miloš Radovanović iz Vreoca toliko se spetljao pred kamerom i pitanjem novinarke da nije imao kud da pobegne.

Radovanović, zvani “Slađa iz Vreoca”, iz petnih žila se trudio da objasni značaj elektoenergetskog sistema u zemlji. Mada nije uspeo u tome, prvu prepreku “dobrog” političara u Srbiji je uspeo da preskoči – Lup’o je k’o Maksim po divziji, a ostao je “mrtav” hladan.
 

5. Tadić i Tači – rukuju se rukuju…

Boris Tadić nikada se nije video sa Tačijem. A možda i jeste? Ili nije? Bilo je da nije, pa odjednom da jeste…

Zato je dobra kamera…Slika govori više od “hiljadu reči”


6. Plitak potok – a voda duboka: Svečano otvaranje mosta od sedam metar u selu Donje Vlase!

Ko kaže da je dužina važna?! Važna je dobra namera, ali i dobro osmišljena predizborna kampanja ako neko hoće da uđe u ozbiljnu trku za gradonačelnika Niša.

A u predizbornoj kampanji mesta mora da ima za sve. Onda se obično političari sete svakog zaseoka, svake osnovne škole kojoj prokišnjava krov ili vinograda koji rađa “takvo groždje kakvo svet još nije video”.

Time se najverovatnije vodila i PR ekipa Branislava Jovanovića, kandidata URS-a za gradonačelnika Niša kada ga je “poslala” u selo Donje Vlase da “preseče vrpcu” na mostu. I to ne bilo kakvom – ovaj je imao “sedam metara dužinu i čak pet širinu”.
A posle se više nije imalo kud… Priznao je i više nego što se “pisalo”

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 31.12.2012. 20:41
Najbolji su ipak ovi sa "mostom".
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online