Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 09.01.2013.
19:08 >> 19:34h
Beta A

"Kakva platforma, priznajte nezavisnost!"

Platforma Srbije o Kosovu služi za "unutrašnju upotrebu i nijednom se neće predstaviti" u dijalogu Kosova i Srbije, izjavio je savetnik predsednice Kosova Arber Vlahiu.

Jahjaga pozvala Nikolića da uradi ono što njegovi prethodnici nisu - prizna novu realnost, prizna nezavisnost Kosova i radi na normalizaciji odnosa: Arber Vlahiu
 

"Agenda dijaloga je određena i usaglašena sa Briselom i u punoj je saglasnosti obe strane. Kosovo je nezavisna i suverena država sa međunarodno priznatim granicama. O unutrašnjim pitanjima Republike Kosovo nikada se neće ni sa kim razgovarati, a najmanje sa Republikom Srbijom", rekao je Vlahiu radiju Slobodna Evropa.

Vlada i predsednik Srbije Tomislav Nikolić su ranije na zajedničkoj sednici usvojili Predlog rezolucije o Kosovu u kojem se navodi da je Srbija spremna na dodatne ustupke u pregovorima sa Prištinom.

A ovo:

Nikolić: Nema priznavanja Kosova

Vlahiu je rekao da je predsednica Kosova Atifete Jahjaga pozvala Nikolića kada je izabran za predsednika Srbije da uradi ono što njegovi prethodnici nisu - prizna novu realnost, prizna nezavisnost Kosova i radi na normalizaciji odnosa "dve nezavisne i suverene države", koje teže učlanjenju u EU.

POVEZANE VESTI

Sreda 09.01.2013. 19:22
Jedina realnost je atomska bomba. Dobavite jedan arsenal pa da vimo jel ce se zezaju sa nas.
Sreda 09.01.2013. 19:56
Polako neprijatelji Srbije.kolo srece se okrece,nece uvek biti Amerika uz vasu guzu.Veliki medved se budi i jaca,Rusija sa najvecim prostorom jedne drzave od Kine do pola Evrope i sa rudnim i ostalim potencijalom svakim danom sve je jaca.Nema vise pijanog Jeljcina da ga okrece kako je kome volja.Sad su Putin i Medvedev na celu najvece Pravoslavne drzave na svetu.Polako neprijatelji ,vasi prijatelji Ameri sve su slabiji A EU zavisi od Ruskog ventila za gas.Prosli ste dobro stoko siptarska kako ce te proci kad budemo ponovo dosli.
Sreda 09.01.2013. 21:32
Bokiss,da ja sam dosao sa Karpatskih planina iz najvece PRAVOSLAVNE zemlje i teritorijalno najvece na SVETU.A ako neznas vas zu izbacili sa negog broda u Albanske gudure koje se tada naravno nisu tako zvale.Kad vam podju sponzori a to ce biti uskoro,jebacemo vam seme i pleme sa kamatom budi ubedjen.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online