Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Nedelja 27.01.2013.
12:34
Alo, Telegraf.rs A

Mira Marković pukla s parama?!

Udovica bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića Mira Marković (70) finansijski sve teže živi u Moskvi, pa sve više radi na tome da proda porodičnu vilu na Dedinju. Međutim, za ovu nekretninu nema zainteresovanih, piše dnevni list Alo, a prenosi portal Telegraf.rs.

Udovica bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića
 

Kako prenosi dnevni list “Alo”, Miloševićeva udovica se na finansijske probleme požalila jednom bliskom prijatelju.

- Mira se na ovaj korak odlučila jer je u teškoj finansijskoj situaciji, a život u Moskvi je jako skup. Ona tamo ne može da živi od svoje profesorske penzije od 400 evra, a Slobinu penziju, koja bi bila daleko veća, ne daju joj. Osim toga, ne zna kada će moći da se vrati u zemlju zbog sudskih postupaka koji se vode protiv nje. Zato je za prodaju ovlastila jednog svog dobrog prijatelja iz Beograda – ispričao je Mirin prijatelj.

Međutim, iako je kuća u ekskluzivnom delu prestonice, kupaca nema “ni od korova”.

- Kuća nije održavana, pa je dosta propala, a neki prozori su polupani. Za nju bi Markvovićeva mogla da dobije maksimalno tri miliona evra. Kuća je moderno koncipirana, adaptirana je pred NATO bombardovanje, ima dosta ugradnih plakara i funkcionalna je. Ima lift, kao i tavanski prostor. koji se može adaptirati. Plac na kojem se nalazi ima 16.10 ari – tvrdi sagovornik ovog dnevnog lista, ali dodaje da zbog visoke cene kirije nije bilo ni onih koji bi kuću eventualno iznajmili.

Prema njegovim rečima, dodatni problem je to što mnogi misle da će zbog starih vlasnika imati problema.

- Kuća je legalizovana i sa te strane nema nikakvih smetnji. Pravni naslednici vile su Mira i njena ćerka Marija Milošević, dok se Marko svog dela odrekao u korist majke. Posle Miloševićeve smrti, dve trećine je dobila Mira, a trećinu Marija, koja je dala saglasnost za prodaju – kaže prijatelj Miloševićeve udovice.

Porodica Milošević se u ovu vilu uselila 1991. godine, kada je sa Gradom Beogradom zaključio ugovor o otkupu vile. Tri godine kasnije Miloševići su vilu otkupili, ali za manje novca nego što ova nekretnina realno vredi. U ovoj kući niko ne boravi od februara 2003. godine, kada je Mira Marković otputovala za Moskvu.

POVEZANE VESTI

Nedelja 27.01.2013. 12:46
- Kuća nije održavana, pa je dosta propala, a neki prozori su polupani. Za nju bi Markvovićeva mogla da dobije maksimalno tri miliona evra. Само три милиона !? То није ништа! То је тек Марку да промени уље у Ферарију и два пута да баци коцку на рулету.... Мало, мало...
Nedelja 27.01.2013. 13:18
Миро не секирај се добићеш затворску ћелију са централним грејањем.
Nedelja 27.01.2013. 14:01
SPODOBA! Ruglo istorije, vanbracna cerka komunjare u udbasa! i ostalo svi znamo...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online