Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Ponedeljak 22.04.2013.
23:43
Beta A

Dačić uporedio sebe s caricom Milicom

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je večeras da je uz konsultacije sa potpredsednikom vlade Aleksandrom Vučićem odlučio da ne da znak policiji da reaguje na pretnje koje dobija telefonom, jer ne želi od tih ljudi da pravi heroje.

Ne plaši se pretnji jer nije izdajnik. Zato stopirana istraga
 

Dačić je, gostujući na RTS, ponovio i da se ne plaši pretnji jer nije izdajnik.

"Policija je počela da radi na tome, ali smo Vučić i ja to zaustavili da ne bismo od njih pravili heroje i da ne bi ispalo da smo se nečega uplašili", objasnio je Dačić i dodao da je večeras i iz Sremske Mitrovice dobio preteću porku "dobićeš metak".

Podsetivši na 1389. godinu i žrtve kroz istoriju zarad očuvanja srpskog naroda Dačić je ponovio da nije izdajnik i da želi da vodi jasnu i odlučnu politiku. Dodao je da je dogovorom u Briselu Srbima garantovana najveća moguća bezbednost i da veće garancije od tih Beograd nije mogao da dobije.

"Dobio sam i poruku da smo izdali cara Lazara. On je stradao na Kosovu, ubio ga je Bajazit. Kneginja Milica je sledeće godine odvela u harem svoju najmlađu ćerku Oliveru Bajazitu, dala je za ženu čoveku koji je ubio njenog muža, čoveku druge vere, koji je napao Srbiju, odrubio glavu njenog muža. Zašto? Odluku je doneo Sabor velikaša i crkva. Da li je carica Milica izdala svog Lazara time? To je uradila zbog svog naroda i danas su u SPC Milica i Olivera simbol žrtve za srpski narod", podsetio je Dačić.

POVEZANE VESTI

Utorak 23.04.2013. 00:07
da carica milica je kao ulog dala ćerku , bila je u ratu , a da li smo mi sada u ratu ? koji si ulog DAO ? ili još bolje koji to ti ulog IMAŠ pa ćeš siguran da će taj nato da bude garancija našem narodu , GARANTUJEŠ DA ĆE BEZBEDNOST SRBA BEZBEDITI isti dušmani koji 14 godina rade protiv nas da čuva te srbe, i koji su stvorili NATOLEND. da li će sada nato da isporučuje šiptarima kad i koliko organa će siptari imati pravo da vade ljudima? šiptari su najveća zverstva upravo uradili pod pokriviteljstvom natoA ! šta češ uraditi kad te prevare dušmani? da li češ uopšte snisiti bilo kakvu odgovornost kada sve krene naopako ? čisto sumnnjam ...
Utorak 23.04.2013. 00:26
...gospodine Dacicu, dijasporci su koji srbiju jas drze na noge, jer srbiju naju za svoju domovinu, svaka opomena dijasporaca da je Eu stetna za srbiju, mozda nije profesionalno objasnjena, ali sam siguran, da od Eu membership, ima ce koris samo saka politicara a sirotinja ce (i pored eu) biti gladni svega sto vi velikasi posedijete.
Utorak 23.04.2013. 00:38
...Ivici smetaju dijasporci, a sto ga ceo srbski narod naziva izdajicom to mu nista ne smeta,jer u demokratiju sve se moze samo za "istinu" u to demoratiju nema mesta.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online