Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 16.06.2013.
21:53
Beta A

Fešta naprednjaka u Zaječaru: Malo o problemima, malo grdnje, pa Aca Lukas

Srpska napredna stranka danas je u Zaječaru održala predizborni miting uoči vanrednih lokalnih izbora. Predsednik stranke Aleksandar Vučić nije Zaječarcima obećao ništa, već je upozorio da će nam za rešavanje problema u celoj zemlji biti potrebno mnogo "strpljenja, trpeljivosti i borbenosti".

Aleksandar Vučić u Zaječaru i Boru o problemima
 

"Vlast u Srbiji moraće da preduzme najteže mere kako bi se poboljšalo stanje u zemlji jer se rak ne može lečiti dečijim sirupom za kašalj", kazao je Vučić na predizbornom mitingu u Zaječaru.

Vučić je naveo da je Vlada Srbije suočena sa plaćanjem svih računa "koji nisu plaćani prethodnih 25 godina, od Kosova, korupcije, nezaposlenosti i teške ekonomske krize".

"Za rešavanje tih problerma će nam trebati mnogo vašeg strpljenja, trpeljivosti i zajedničke borbenosti", rekao je Vučić i pozvao birače da glasaju za SNS koji u Zaječaru predvodi estradni menadžer Saša Mirković.

Vučić je napomenuo da Vlada mora da pobedi tešku ekonomsku krizu, da zaposli ljude i smanji budžetski deficit.

"Imali smo poverenja u neke ljude za koje smo mislili da će dobro da urade svoj posao. Za one koji nisu ispunili naša očekivanja neće biti mesta ni u Vladi, javnim preduzećima i ustanovama", rekao je Aleksandar Vučić.

Vučić je prethodno posetio Rudarsko-topioničasrski basen (RTB) Bor, gde je na gradilištu nove topionice bakra zatekao radnike iz Kanade, ali ne i radnike "Energoprojekta" koji su, kako je informisan, sa gradilišta otišli u petak u 15 sati.

"Moramo da menjamo naše navike prema poslu i obavezama, mnogo da radimo i podignemo Srbiju", rekao je Vučić.

Podršku SNS na izborima za gradsku skupštinu zakazanim za 23. jun danas su sa bine u centru grada dali i predsednik SPO Vuk Drašković, lider SDPS Rasim Ljajić, Dubravka Filipovski iz SNS, ali i nov član te partije, generalni direktor RTB-a Bor, dojučerašnji predsednik URS-a u Boru, Blagoje Spaskovski.

Prema procenama policije, ovom skupu je prisustvovalo manje od 2.000 ljudi iz Zaječara i gradova Timočke Krajine, koje je, posle skupa, zabavljao folk pevač Aca Lukas, čiji je Mirković menadžer.

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.06.2013. 22:02
"Vučić je naveo da je Vlada Srbije suočena sa plaćanjem svih računa..." ? al' što ih malo ne plaćate iz SVOG džepa... a ne iz naših praznih buđelara ? go*no ružno izdajničko !
Ponedeljak 17.06.2013. 00:03
Кризу нећеш ломити преко наших леђа јер је ми нисмо ни направили! Кризу су направиле банке и остали "инвеститори" које сте довели у Србију, сисајући из ње и задњу кап капитала! Сву вредност коју створи народ треба да иде у наш буџет а не у ваш и џеп тзв. инвеститора! Све ти знаш само се правиш луд!
Ponedeljak 17.06.2013. 07:50
Estradni Vučić, još samo da nađe jednu Bekutu...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online